„Uitându-mă la pozele cu ea, mi-au dat lacrimile de emoție. Iar acum plâng de-a binelea. M-am rugat pentru ea și chiar am implorat.”

Astăzi este zi de sărbătoare în familia Gabrielei Cristea. Victoria, fetița ei cea mare, împlinește cinci ani. Micuța este sărbătorită așa cum trebuie de toată familia și este răsfățata zilei. Părinții s-au pregătit cu cadouri, bunicii au venit în vizită, iar Victoria va avea parte și de o petrecere ca la carte. Cu ochii în lacrimi, Gabriela Cristea i-a transmis un mesaj emoționat cele mici.

Fetița Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda a venit pe lume în urmă cu cinci ani și a adus multă bucurie. Aceasta a fost dorită și așteptată mult timp și a adus lumină în viața părinților ei. Așadar, astăzi Victoria își serbează ziua de naștere și o așteaptă multe surprize. Mai mult, mâine micuța va avea parte și de o petrecere ca la carte.

Cu această ocazie, Gabriela Cristea a umblat la cutia cu amintiri și s-a emoționat până la lacrimi. Aceasta i-a transmis Victoriei un mesaj ce i-a impresionat pe internauți.

„5 ani! Uitându-mă la pozele cu ea, mi-au dat lacrimile de emoție. Iar acum plâng de-a binelea. M-am rugat pentru ea și chiar am implorat. Dar ea trebuia să vină în lumea asta fix acum 5 ani. Blândă și generoasă. Cu dorința să învețe toate tainele lumii. Ne luminează viața ca un far.

Știe să aprecieze lucrurile și revarsă dragoste cu generozitate și bucurie. Ea este mica mea mare și o să rămână așa toata viața. La mulți ani, Victoria! Sunt fericită, măgulită și privilegiata că sunt mămica ta. Am să fiu mereu lumina care să te ocrotească. Mami, tati și Iris te iubesc până la stele!”, a scris Gabriela Cristea, în mediul online.

(CITEȘTE ȘI: Gabriela Cristea și Tavi Clonda petrec tot mai puțin timp împreună! Ce se întâmplă cu relația celor doi)

Gabriela Cristea, mesaj emoționant, cu ochii în lacrimi! Fiica vedetei își serbează ziua de naștere
Instagram

Tavi Clonda, mesaj pentru fetița lui

Nici Tavi Clonda nu s-a lăsat mai prejos și a transmis și el un mesaj pentru micuța Victoria. Mai mult, acesta a subliniat că de-a lungul timpului a făcut multe sacrificii pentru familia lui. Iar atunci când se uită la fetițele lui realizează că totul a meritat.

„5 ani…Când au trecut 5 ani? Îmi dau seama că fiecare sacrificiu pe care îl fac, și da, am renunțat la multe pentru familie, totul a meritat. Și merita în fiecare zi numai pentru un zâmbet de al tău Victoria, fetița mea cea mare! LA MULȚI ANI!! Tati te iubește infinit, acum și până la sfârșitul timpului… ❤”, a transmis și Tavi Clonda.

Distribuie

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.