De când Oana Zăvoranu a început se le critice pe vedetele de la noi care promovează tot felul de produse pe sociale media, a pornit un întreg război împotriva lor. Tot mai mulți oameni încep să creadă sau să realizeze faptul că sunt păcăliți la tot pasul de influencerii care le prezintă o sumedenie de lucruri și pe care vor să îi convingă să le cumpere. Cei mai mulți dintre ei au de câștigat din aceste promovării. Unii se aleg cu produse gratuite, iar alții cu sume considerabile de bani.

Gabriela Cristea: “Aștept scuze, pentru că vorbește gura fără tine!”

Având în vedere aceste lucruri, internauții au ajuns să nu le mai creadă nici pe cele care își fac pur și simplu o poză savurând o cafea. Aceștia se gândesc repede că ar fi o înșelătorie și iau repede atitudine în acest sens. Ei bine, Gabriela Cristea a trecut printr-un moment inconfortabil, după ce un fan a acuzat-o că bea o anumită cafea pe care o postase, doar pentru că o primește gratis.

Văzând care este părerea oamenilor în ceea ce o privește, ea nu s-a putut abține să nu își ia apărarea singură. Vedeta le-a explicat gurilor rele că toate lucrurile pe care le are sau pe care le consumă sunt cumpărate din banii săi sau ai soțului său. În plus, ea se aștepta să primească o serie de scuze din partea persoanei respective, pentru că nu a avut dreptate și pentru că a fost judecată și criticată într-un asemenea fel.

Gabriela Cristea, mesaj dur pentru hateri! Vedeta a fost scoasă din sărite de replicile lor: “Aștept scuze, pentru că vorbește gura fără tine!”

 

„M-am săturat de toate păreristele. Te rog să-mi explici și mie ce e ‘moca’ în postarea asta. Cafeaua e cumpărată de mine, paharul la fel, cafetiera e cumpărată de soțul meu acum 3 ani, blatul de bucătărie a fost cumpărat odată cu mobila, unghiile sunt ale mele. Deci, aștept scuze pentru că vorbește gura fără tine! Sau e greu să recunoști când greșești?, a spus vizibil enervată, Gabriela Cristea.