Prezentatoarea are parte de numeroase aprecieri, dar și de multe răutăți în mediul online.

Gabriela Cristea este una dintre cele mai îndrăgite prezențe feminine din lumea mondenă. Prezentatoarea are nai bine de două decenii pe sticlă, timp în care a câștigat simpatia publicului. Deși este deseori admirată pentru imaginea ei, Gabi are parte și de multe răutăți mai ales în mediul online. Unii dintre internauți o critică mai ales din cauza kilogramelor în plus pe care le are.

Acuzată că își transformă imaginea cu ajutorul filtrelor

Gabi Cristea se numără printre vedetele extrem de active pe rețelele de socializare. Prezentatoarea ține legătura în mod constant cu urmăritorii ei cărora le și împărtășește detalii din viața personală. Mai mult, vedeta le arată celor din online inclusiv imagini din intimitatea propriei locuințe. Recent, Gabriela a postat câteva imagini de la piscină, fapt care i-a isterizat pe unii dintre internauți. Vedeta s-a trezit cu un val uriaș de hate, fiind acuzată că ar apela prea mult la Photoshop.

Sursa foto: Instagram

Astfel, prezentatoarea a primit numeroase comentarii răutăcioase, mai ales legate de silueta ei.

Nu ești tu aici.E o femei tânără și frumoasă”/”Te-au pus pe Tik Tok că ești baba cloanța naturală.”/”Văd că Instagramul este numai pentru EA./” De ce te modifici atât de mult în poze?”, au fost câteva dintre comentariile acide primite de aceasta.

Totodată, mulți dintre internauți o acuză pe Gabi că ar avea numeroase contracte de colaborare cu diferite branduri. Astfel, vedeta ar promova diverse produse și servicii doar pentru a avea avantaje.

Sunt gratis unghiile alea de le tot arăți?”/” Ne-ai tâmpit cu unghiile alea.”, i-au transmis unii dintre fanii ei.

Gabriela Cristea nu se lasă deloc afectată de aceste răutăți. Mai mult, aceasta a recunoscut recent că folosește diverse aplicații pentru a-și modifica fotografiile. Mai exact, vedeta a menționat că „intervine” la culoarea și luminozitatea acestora.

A acumulat kilogramele în urma celor două sarcini

Gabi Cristea a încercat ani de-a rândul să aducă pe lume un copil. După numeroase tratamente, vedeta a reușit să aducă pe lume nu una, ci două fetițe la diferență foarte mică de vârstă.

A acumulat kilogramele în urma celor două sarcini

Gabi Cristea a încercat ani de-a rândul să aducă pe lume un copil. După numeroase tratamente, vedeta a reușit să aducă pe lume nu una, ci două fetițe la diferență foarte mică de vârstă. În urma tratamentelor de fertilizare,prezentatoarea a acumulat multe kilograme în plus. Gabi a dezvăluit că ține de ceva timp o dietă însă rezultatele se vor vedea în timp.

Distribuie

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.