Gabriela Cristea muncește la foc continuu în această perioadă.

Gabriela Cristea, prezentatoarea emisiunii „Mireasa-capriciile iubirii” a început săptămâna în forță. Vedeta de televiziune pune bazele unui nou proiect pe care abia așteaptă să-l lanseze.

Încă de la primele ore ale dimineții, soția lui Tavi Clonda s-a pus pe treaba. S-a trezit cu noaptea în cap, iar mai apoi le-a dus pe cele mici la grădiniță.

Dacă la ora opt dimineața multe persoane abia se dezmorțesc, acesta nu este și cazul Gabrielei Cristea. Aceasta a intrat direct în pâine, având în vedere că își dorește să lanseze un nou proiect chiar în această lună.

Gabriela Cristea: „Am surprize extraordinare pentru voi”

Sursa: Colaj Substanțial

„Este luni dimineață și vă invit să intrați în săptămână cu bună dispoziție. Eu m-am trezit de foarte dimineață, am dus fetele la grădiniță și de la ora 8 am început să fac treabă efectiv, pentru că mă preocup de un proiect nou pe care vreau să-l lansez în mai puțin de o lună.(…) O să vedeți că am surprize extraordinare pentru voi și o să vă țin la curent cu toate lucrurile pe care o să le fac.

Am multă treabă, vă invit și pe voi să faceți treabă. A venit toamna și trebuie să ne ocupăm de toate proiectele pe care le-am gândit vara, când stăteam cu burta la soare. Hai, e momentul să muncim.” a transmis Gabriela Cristea pe rețelele de socializare

Dacă este să ne luăm după un interviu pe care aceasta l-a acordat în urmă cu câteva săptămâni, ne dăm seama că, Gabriela, își dorește să-și lanseze colecția de haine.

„Lucrez și la un proiect personal, vreau să-mi fac o colecție scurtă de haine. Nu vreau să mai fac foarte multe. Deja am ajuns la vârsta și la statutul la care nu mai trebuie să demonstrez ceva. Cel mai mult vreau să mă concentrez pe familia mea.” a declarat în trecut Gabriela Cristea pentru catine.ro

Distribuie

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.