Gabriela Cristea și Tavi Clonda au o familie fericită, iar viața lor este mai luminoasă de când s-au născut cele două fetițe ale lor. În ultimii ani, viața lor s-a concentrat exclusiv pe frumoasa lor familie și pe creșterea copiilor.

În ultima vreme, au apărut zvonuri conform cărora Gabriela ar fi însărcinată pentru a treia oară. Vedeta a fost întrebată în permanență dacă este adevărat sau nu, atât de fani cât și de persoane din presă, iar astăzi ea a simțit nevoia să clarifice situația.

Conform declarațiilor ei, familia lor nu așteaptă pentru moment un al treilea copil. Se pare că Gabriela și Tavi vor să se concentreze în perioada ce urmează exclusiv pe carieră. Viața lor de familie a fost în centru pentru ultimii doi ani , iar acum ei vor să revină la preocupările legate de viața profesională.

Prezentatoare TV nu a negat faptul că își dorește încă un copil, însă din spusele ei acest lucru nu este posibil în prezent. Ea le-a mulțumit fanilor pentru gândurile lor bune și i-a sfătuit să o urmărească îndeaproape, deoarece pregătește multe surprize pentru ei.