Pentru Gabriela Cristea acea zi trebuia să fie una plină de veselie și zâmbete, pentru că cea mică tocmai implinise 6 luni, dar micuța Thea Iris Selena a făcut febra și s-a simțit foarte rău. S-a trezit bine de dimineață dar pe parcurs au început să apară complicații.

 Gabriela Cristea este foarte supărată pentru că a trebuit să ajungă la spital dar a fost speriată să vadă că micuța nu se simte bine deloc și a început să vomite. Medicii au făcut de urgență investigații amănunțite și au descoperit că micuța suferea de gastro enterocolită.

După ce i s-a administrat tratamentul corespunzător, a început să-i scadă febra și cea mică și-a revenit un pic din moliciune și fierbințeală.

Chiar dacă Gabriela a avut căteva nopți albe în care a supravegheat-o mereu pe cea mică, important este că fetița nu se află în pericol și se va recupera total în curând.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au impreună 2 fetițe minunate și se bucură din plin, de fiecare moment pe care il petrec împreună.Aceștia sunt părinți dedicați care vor sa se asigure mereu ca fetitele au parte de tot ceea ce este mai bun.