Gabriela Cristea face ce face și intră din nou în atenția publicului. De data aceasta, vedeta a vorbit despre un moment crucial din viața sa. Chiar dacă este mereu veselă și își păstrează zâmbetul pe față, nu i-a fost mereu atât de bine pe cum pare. Acum estt fericită și are o familie superbă. Formează un cuplu frumos și fericit cu Tavi Clonda, dar nu a fost mereu fericită.

După ce a fost acuzată de multe lucruri, Gabriela Cristea face noi dezvăluiri despre moartea mamei sale. Vedeta nu a fost la înmormântarea mamei sale, iar lumea a judecat-o crunt pentru asta. În schimb, Gabriela a spus că și-a luat adio de la ea, chiar dacă a refuzat să-ți conducă mama pe ultimul drum. Mai mult de atât, lumea o condamnă și pentru faptul că îi interzice tatălui să își vadă nepoatele.

Gabriela Cristea a ținut să precizeze la final și faptul că ea și mama ei nu au fost apropiate. A simțit nevoie de multe lururi din partea ei, dar nu le-a avut. Ceea ce o face să își dorească faptul ca ea și fiica ei să fie aproapiate. Vedeta îi simte încă lipsa mamei sale, dar din păcate nu poate face nimic, pentru a o aduce înapoi. Cel mai probabil, ar vrea să fie lângă ea, să vorbească și să-i mai povestească una, alta.

Gabriela Cristea face dezvăluiri!

”A fost o presiune foarte mare pentru mine. E greu de explicat în cuvinte ce am avut eu, ce am simțit eu, iat legătura dintre mine și respectul pe care i-l port și lucrurile pe care le fac acum când nu mai este nu o să le povestesc. Mi se par prea intime.”, a spus Gabriela Cristea .

”Eu o sa vreau să am o relație mult mai apropiată cu fiica mea. Am simțit nevoia de multe lucruri”, a mai spus ea.