Gabriela Cristea trece prin niște momente foarte delicate. Cu toți credem că are viața perfectă, în special datorită faptului că este una dintre cele mai iubite figuri din televiziune, însă lucrurile nu stau chiar așa. Recent, vedeta a făcut câteva mărturisiri care au dat de gândit fanilor.

Gabriela Cristea și-a petrecul ultimele luni de zile în sânul familiei sale. A preferat să se înconjoare de dragostea soțului său, Tavi Clonda, și a celor două fetițe ale sale. Cu toate că este foarte fericită acasă, vedeta resimte efectele perioadei de pandemie.

Dacă știm cu siguranță un lucru despre Gabriela, acela este că prezentatoarea iubește să fie înconjurată de oameni și ceea ce face în televiziune. Cum apariția noului virus i-a dat viața peste cap, această perioadă și-a avut și repercursiunile sale.

Vedeta a decis să fie deschisă cu urmăritorii săi din mediul online. De obicei împărtășește cu aceștia momentele fericite din viața sa, însă de data aceasta a abordat și un subiect mai serios.

Perioada de izolare a făcut-o pe Gabriela Cristea să aibe stări depresive

Gabriela Cristea este în pragul depresiei? Vedeta are insomnii

Gabriela nu se simte deloc în apele sale. Se confruntă cu stări destul de dificile, iar emoțiile resimțite în ultima vreme au făcut-o să nu mai poată dormi noaptea.

„Mă gândeam să vorbim astăzi despre un subiect mai delicat așa… pentru că și eu trec printr-o experiență destul de ciudată, nici nu știu cum s-o definesc. Voiam să vorbesc un pic despre stările astea de anxietate, de angoasă pe care le avem. Pentru că, eu, una, mă resimt, mai ales după perioada asta de pandemie. Și e clar că nu o să se întâmple peste noapte să ne treacă toate lucrurile. În ultima vreme, mă resimt și, probabil că foarte mulți dintre noi, am făcut așa… ca un soi… nu știu dacă să-i spun depresie. Eu, de exemplu, mie nu-mi vine să mai ies din casă, nu știu cum sunteți voi.”, le-a povestit prezentatoarea urmăritorilor săi.