Tavi Clonda și Gabriela Cristea sunt un cuplu perfect. De când s-au cunoscut, pare că viețile lor au fost făcute pentru a fi trăite unul alături de celălalt. Nu doar că au o familie minunată, însă de-a lungul anilor amândoi au evoluat extrem de mult.

Povestea de dragoste dintre Tavi și Gabriela începe cu 6 ani în urmă. S-au cunoscut pe platourile de filmare ale emisiunii “Te vreau lângă mine”, de la Kanal D. El cânta acolo cu formația, în timp ce ea prezenta cu multă pricepere show-ul de matrimoniale. Totuși, cine s-ar fi  gândit că cei doi își vor găsi sufletul pereche la muncă?

Pe măsură ce petreceau mai mult timp împreună, cu atât se legau mai multe sentimente între ei. Își zâmbeau, râdeau și glumeau întotdeauna, așadar, o relație între ei putea fi previzibilă.

Tavi Clonda și-a adunat tot curajul pentru a o cuceri pe Gabriela Cristea

Gabriela Cristea, cum a fost cucerită de Tavi Clonda? Vedeta s-a lăsat foarte greu

 

Tavi știa că trebuie să facă anumite eforturi pentru a o cuceri pe Gabriela. Așadar, a încercat să o impresioneze cu hainele pe care le purta. Când s-a hotărât să facă primul pas, a avut un plan pus foarte bine la punct. Prezentatoarea purtase o rochie roșie cu o zi înainte, așa că el s-a hotărât să-și ia o cămașă în aceeași culoare.

„Era îmbrăcat într-o cămaşă roşie şi mi se părea foarte îndrăzneţ să porţi aşa ziua. I-am zis ce cămaşă mişto are, dar cu o zi înainte purtasem o rochie roşie superbă şi mi-a zis ”Am poftit la rochia ta”, iar eu, şocată fiind, mi-am spus în sinea mea: ”Cum îndrăzneşte să spună aşa ceva”, dar nu m-am exteriorizat.”,  a povestit Gabriela Cristea.

Acela a fost și momentul când și-a dat seama că între ea și Tavi ar putea fi ceva mai mult. De atunci, cei doi s-au îndrăgostit iremediabil. Au împreună o familie minunată, iar soarta pare că le surâde în continuare și le pregătește multe momente de bucurie.