Cu o notorietate în creștere și cu o prezență constantă în mediul online, Gabriela Cristea și Tavi Clonda au devenit ținta criticilor în fiecare pas pe care îl fac.

Chiar și în timpul sărbătorilor de final de an, cei doi au fost bombardati cu comentarii răutăcioase referitoare la excesul de mâncare.

Într-un videoclip postat de Gabriela Cristea, ea și soțul ei Tavi Clonda se află alături de familia lor extinsă, petrecând Revelionul împreună.

Aceasta este o tradiție pe care o au de mai mulți ani și pe care o împărtășesc în mod deschis cu fanii lor. Cu toate acestea, clipul a stârnit o mulțime de critici din partea utilizatorilor de pe rețelele sociale, care au considerat că mâncarea servită era prea multă și că acest exces alimentar ar putea avea consecințe negative asupra sănătății lor.

Printre numeroasele comentarii negative, unii oameni au mers chiar mai departe și au început să facă presupuneri legate de viitorul cuplului.

Un comentator a scris: „Asta peste 3 ani va arăta ca un dulap, și fața umflată de băutură și cârnați, colesterol la greu, inima face hâc, și gata. Soțul se duce cu altele. The End.”

Social media

Aceste cuvinte jignitoare nu doar că atacă imaginea fizică a Gabrielei Cristea, dar implică și probleme asupra sănătății sale și asupra relației lor căsătorite.

Alți utilizatori au comentat că excesul de mâncare și de distracție va duce la o îngrășare continuă, comentând: „Prea multă mâncare. O să deveniți din ce în ce mai umflați! Ce rost are? Întreb și eu.” Acest gen de comentarii par că le acuză pe Gabriela și Tavi de neglijență față de sănătatea lor și de obiceiurile alimentare nesănătoase.

De asemenea, unii utilizatori au fost surprinși de faptul că familia Clonda alege să petreacă sărbătorile alături de rude, în loc să le petreacă acasă, având o casă frumoasă. Această decizie a fost interpretată diferit de către comentatori, unii considerând că este o clipă frumoasă de conectare familială, în timp ce alții au întrebat de ce nu petrec împreună acasă, într-un cadru confortabil.

Un alt comentariu se referă la obiceiurile alimentare apparent nesănătoase ale cuplului, acuzându-i pentru felul în care mănâncă. Comentatorul afirmă: „Așa e frumos să vă distrați. Bravo! Dar tot timpul cu degetul ăla în gură după fiecare mămăligă sau cârnat puse în farfurie, mie îmi dă cu virgulă,… Adică nu se face așa, îl bagi în gură, îl lingi, apoi pui mâncarea… Nu știu, nu e ok.”

Această interpretare personală a comportamentului lor alimentar arată cât de mult se poate interpreta și critica detaliile oricărei activități ale unui cuplu celebru.

Respingând aceste critici, Gabriela Cristea și Tavi Clonda preferă să se bucure de momentele lor frumoase alături de familie, fără a acorda prea multă atenție comentariilor răutăcioase ale unor necunoscuți de pe internet.