Gabriela Cristea este prezentatoarea tv preferată a românilor. Orice emisiune ar găzdui, cumva ajunge în topurile de audiență. Vedeta a făcut recent un gest care nu a fost atât de apreciat de fanii săi. În consecintă, aceasta chiar a primit și critici destul de dure din partea acestora.

Fanilor nu o plac deloc pe Gabriela Cristea nemachiată! Vedeta s-a pozat natural, însă răspunsurile pe care le-a primit lasă de dorit. Aceasta a primit jigniri, chiar dacă nu era nimic în neregulă cu chipul ei fără machiaj.

Gabriela Cristea știe că este o femeie foarte frumoasă, așa că nu s-a jenat niciodată de ceea ce este cu adevărat. Fie că a fost vorba de câteva kilograme în plus sau de o zi fără machiaj, vedeta arată mereu incredibil, sau cel puțin așa știam până acum.

Recent, prezentatoarea tv a trecut printr-o serie de schimbări care au uimit pe toată lumea. Gabriela a reușit să slăbească extrem de mult, iar fanii i-au apreciat negreșit noile forme și eforturile pe care le-a depus.

Gabriela Cristea, criticată dur de fani săi de pe Instagram

Totuși, se pare că urmăritorii de pe Instagram ai Gabrielei Cristea o plac doar atunci când este machiată. Prezentatoarea a postat o imagine imediat cum s-a trezit, exact așa cum era, iar fanii s-au alarmat imediat. Este vorba de o poză simplă, în care vedeta nu zâmbește și pare foarte obosită.

Gabriela Cristea, criticată de fani! Prezentatoarea s-a pozat nemachiată

„Inca “chioara” de somn, noaptea a fost “prea scurta”. Buna dimineata si voua!”, le-a scris Gabriela fanilor.

Lipsa de machiaj, cearcănele, precum și unghiul care se pare că nu o avantaja i-au făcut pe aceștia să-i lase comentarii răutăcioase. Se pare că fanii frumoasei prezentatoare TV nu au apreciat fotografia pe care a postat-o aceasta în care apare fix așa cum se trezește dimineața. Așadar, aceștia nu au ezitat să o critice și să îi atragă atenția că este vedetă și că nu ar trebui să se afișeze așa în mediul online.

Câteva dintre criticile pe care Gabriela Cristea le-a primit au fost:

Ești o femeie frumoasă, cu o familie minunată. Nu te avantajează aceste fotografii. Nu și dorește nimeni sa te vadă pleoștită, când te poți aranja puțin și ne poți oferi o imagine plăcuta celor care te apreciem ca persoana publică. Urmează să te mai pozezi când ești pe toaletă…”,

”Deci când vezi pozele astea nu iti vine sa zici bună dimineața și tie 🤣….vrei sa pari foarte interesanta și curajoasă dar cazi în penibil de multe ori ….imi pare rău dar👎 NU AI STIL”