Fanii sunt de părere că prezentatoarea Tv nu este imparțială, atunci când vine vorba de unii concurenți.

Emisiunea matrimonială se apropie de final, iar relațiile dintre concurenți par din ce în ce mai tensionate. Se pare că unii internauți nu au cuvinte de laudă în ceea ce privește felul în care a gestionat chiar prezentatoarea emisiunii momentul în care Alina și Valentin au aflat că nu se pot căsători. Cu siguranță, acest aspect a cauzat neplăceri cuplului, iar cea care ar fi pus paie pe foc este Gabriela Cristea, susțin internauții. 

Prezentatoarea Tv are preferați în emisiunea „Mireasa”?

Totul a pornit de la discuția pe care Alina și Valentin au avut-o chiar atunci când au ajuns la Starea Civilă, pentru a depune actele. Concurenta a divorțat în urmă cu mai mulți ani, dar și-a păstrat numele bărbatului cu care s-a căsătorit. Vestea le-a dat planurile peste cap, iar cei doi erau vizibili supărați.

Ulterior, în platoul emisiunii, Alina și Valentin au mărturisit că tot își doresc să se căsătorească și chiar speră ca situația să se rezolve cât mai rapid. Se pare că pe unii fanii i-a deranjat tonul pe care l-a avut Gabriela Cristea în discuția cu cei doi. Ba mai mult, prezentatoarea Tv este acuzată că favorizează unii concurenți, în timp ce alții sunt judecați aspru.

„Oprește-te, opriți-vă cu Vali și Alina. Se poate întâmpla oricui o treabă din asta, ce vreți să facă acum, să-și taie venele? Mi se pare că exagerați, nu e cazul să judecați oamenii în felul ăsta!”, a fost comentariul unui internaut lăsat la postarea prezentatoarei Tv.

Gabriela Cristea, criticată de fanii emisiunii „Mireasa”. Internauții susțin că se pune presiune pe cuplul Alina-Valentin. FOTO
Instagram

Mai sunt doar câteva zile până când va avea loc marea finală, iar tensiunea a atins deja cote maxime. Pe data de 17 iulie, cuplurile vor decide dacă își unesc destinele sau nu. De altfel, rămâne de văzut dacă Alina și Valentin vor putea să se căsătorească sau vor fi nevoiți să amâne evenimentul.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.