Gabriela Cristea a rămas cu traume după mariajul cu Marcel Toader.

Nu mai este un secret pentru nimeni că, prezentatoarea emisiunii „Mireasa – capriciile iubirii”, Gabriela Cristea a fost măritată înainte de căsnicia cu Tavi Clonda, cu omul de afaceri Marcel Toader. Cu toate că acesta a trecut în neființă în urmă cu câțiva ani, Gabriela nu poate uita nici acum, la ani distanță de la despărțire, tratamentele la care era supusă de acesta.

În cea mai recentă ediție a emisiunii emisiunii „Mireasa – capriciile iubirii”, Gabriela Cristea a dezbătut subiectul ce îl avea în prim plan pe Leo și pe partenera sa de viață, Anda. Bărbatul a umilit-o în ultimul hal pe aceasta, cu toate că susține faptul că o iubește foarte mult.

Gabriela Cristea, un mariaj cu probleme

Sursa foto: Social media

Gabriela Cristea  i-a bătut obrazul concurentului, împărtășindu-i lucruri din propria sa experiență. Aceasta a spus că și ea a fost victima abuzului în căsnicia pe care a avut-o. Chiar și acum, după mulți ani, se confruntă cu frustrări și angoase când cineva spune anumite cuvinte care o fac să-și aducă aminte de acea perioadă din viața sa.

„Eu am trăit multă vreme în casă cu un bărbat abuzator și nu vorbesc de abuz fizic. Când a fost abuz fizic, am plecat și am divorțat. Dar, am trăit în casă cu un bărbat care, în fiecare zi aproape mă trata așa cum te-a tratat pe tine Leo. Sunt mulți ani de atunci.

Aproape 10! În continuare am niște frustrări și niște angoase că în momentul în care cineva doar încearcă să sugere ceva din lucrurile pe care le spunea acel om, nu vrei să știi cum reacționez.” a declarat Gabriela Cristea în emisiunea „Mireasa – capriciile iubirii”

Gabriela Cristea și Marcel Toader au fost căsătoriți timp de cinci ani de zile, cei doi divorțând în urmă cu nouă ani, în primăvara anului 2013.

Distribuie

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.