Gabriela Cristea traversează o perioadă ușor dificilă în acest moment după ce a fost depistată pozitiv cu virusul SARS-CoV-2. Este o prezență destul de importantă pe micile ecrane, așa că, din cauză că s-a îmbolnăvit, nu mai poate fi prezentă în cadrul emisiunii „Mireasa, capriciile iubirii” așa cum ne-a obișnuit. Altcineva îi va lua locul pentru o scurtă perioadă. Iată despre cine este vorba!

Gabriela Cristea nu se află într-o stare gravă, motiv pentru care fanii acesteia s-au bucurat nespus să afle că frumoasa vedetă este în afara oricărui pericol. În acest moment se află acasă și este în afara oricărui pericol, urmând un tratament special cu ajutorul căruia să scape rapid de virus.

Gabriela Cristea este în afara oricărui pericol

Gabriela Cristea traversează o perioadă delicată din viața ei. Partenera de viață a lui Tavi Clonda a dezvoltat o formă ușoară de boală, motiv pentru care spitalizarea nu este necesară în aceste condiții.

Drept consecință, Gabriela Cristea nu mai poate apărea pe micile ecrane pentru câteva zile, însă toți fanii emisiunii vor afla în această seară cine o va înlocui pe vedetă.

Gabriela Cristea are COVID. Cine îi va lua locul în cadrul emisiunii

Ce spunea Gabriela Cristea despre virus

Cu puțin timp în urmă, Gabriela Cristea a organizat fiicei sale o petrecere în propria curte. Nu a avut deloc mulți invitați și s-a asigurat de faptul că toate regulile de igienă vor fi respectate cu sfințenie de către invitați pentru ca cei mici să nu fie supuși niciunui pericol de infectare.

Mai mult decât atât, Gabriela Cristea le-a transmis invitaților un mesaj chiar cu o seară înainte de discretul eveniment.

”Părinții sunt toți vaccinați și oricum sunt foarte puțini, 7-8. Am trimis astăzi un mesaj, dacă s-a supărat cineva, asta este, nu mi-a răspuns nimeni negativ, le-am reamintit că este ziua Victoriei, dar dacă au suspiciuni sau se simt rău, atunci mai bine stau acasă. Sigur vom mai avea și alte ocazii prin care să ne vedem”, a spus Gabriela Cristea.