Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt un cuplu de șase ani. Aceștia  au împreună două fete de care sunt tare mândri. Puțină lume știe că vedeta a ales o metodă tradițională pentru a afla sexul celui de-al doilea copil. 

Cum a aflat Gabriela Cristea sexul celui de-al doilea copil

Vedeta a fost nerăbdătoare să afle dacă va avea băiat sau fetiță, motiv pentru care a ales o metodă tradițională. Ei bine, cum a aflat Gabriela Cristea sexul celui de-al doilea copil? Aceasta a mărturisit că atunci când se afla la o petrecere, cineva i-a sugerat prezentatoarei să-și pună sare în cap. Se spune că atunci când o femeie însărcinată duce mâna la nas, va da naștere unui băiat. Dacă gravida duce mâna la gură, ea va naște o fată. În cazul Gabrielei Cristea, așa s-a și întâmplat. Cei doi părinți sunt fericiți pentru cele două minuni din viața lor.

Gabriela Cristea nu își mai dorește cel de-al treilea copil

Întrebată de fani dacă prezentatoarea Tv se gândește să mai aducă pe lume un copil, Gabriela Cristea a ținut să precizeze că își dorește să se ocupe de proiectele în care este implicată.

„Dragilor, știu că ne doriți și un băiețel dar a venit momentul ca eu și soțul meu să ne fixăm toată atenția și către viața profesională, (proiecte TV și online, evenimente, concerte etc.), carieră ușor lăsată deoparte în ultimii ani, din cele două motive minunate  apărute în viața noastră, fetele. Nu, nu sunt însărcinată, ba mai mult, va așteptăm anul viitor cu proiecte frumoase pe care abia așteptăm să vi le prezentăm!”, a declarat atunci Gabriela Cristea pe contul personal de Instagram.

"<yoastmark

Gabriela Cristea este tare mândră de fetele ei. Prezentatoarea TV nu ezită să împărtășească cu fanii poze sau mesaje care au legătură cu cele două fete. Nici Tavi Clonda nu se lasă mai prejos. Pe contul acestuia, artistul se laudă cu cele două minuni din viața sa, semn că micuțele Victoria și Iris le aduc numai bucurie celor doi părinți.