Gabriela Cristea a recurs la o procedură de criogenare

După ce a slăbit 25 de kilograme, Gabriela Cristea tot nu este mulțumită de felul în care arată. Femeia este mamă a doi copii și o soție model, iar din această cauză timpul pentru ea este foarte limitat. 

Gabriela a povestit în multe interviuri că s-a simțit complexată de felul în care arăta înainte să se apuce de dietă. Aceasta avea impresia că lumea se uita ciudat la ea pe stradă și că toți o considerau urâtă. Foarte mult timp a trăit cu impresia că asta va fi viața ei de acum în colo. Totul s-a schimbat în momentul în care a apărut Tavi Clonda în viața ei.

Dieta pe care Gabriela a ținut-o, a dat roade în cele din urmă. Acum femeia își dorește din ce în ce mai mult să ajungă la silueta perfectă, așa că a apelat la o intervenție chirurgicală. În urmă cu câteva zile, Gabriela și-a anunțat fanii de pe Instagram că urmează să apeleze la o procedură de criogenare.

Gabriela

Dragilor, stați linișțiți, nu sunt la spital, nu mi s-a întâmplat nimic. Am venit să îmi fac crio. M-am apucat de proceduri, pentru că, dietă, dietă, dar mai trebuie să facem și altceva”, a ținut femeia să precizeze.

Criogenarea este o procedură foarte simplă la care multă lume apelează atunci când vrea să slăbească. Aceasta presupune înghețarea țesuturilor adipoase pentru a facilita slăbirea locală. Gabriela a apelat la această procedură pentru a slăbi în zona abdomenului.

Pentru a-și liniști fanii, femeia a ținut să precizeze că toate măsurile de protecție au fost respectate și că nu s-a expus nici unui pericol. Totodată, Gabriela a apelat și la o radiofrecvență, o procedură care are ca scop îndepărtarea grăsimii din zona brațelor.

 

David Duchovny şi Téa Leoni au dezvăluit motivul divorțului

Inna și primul său loc de muncă. Încă de mică, a lucrat pentru banii săi

Inna și primul său loc de muncă. Încă de mică, a lucrat pentru banii săi