Acum se bucură de o viață la care a visat, dar începutul nu a fost deloc unul ușor pentru Gabriela Cristea

Gabriela Cristea cu siguranță se încadrează în topul celo mai apreciate și mai cunoscute prezentatoare de televiziune din România. Vedeta se bucură de o carieră de succes, dar este împlinită și pe plan personal. Desigur, fără muncă și sacrificii nu ar fi ajuns la un astfel de nivel. 

În cadrul unui interviu pe care l-a acordat, Gabriela Cristea a făcut noi destăinuiri despre trecutul său. Nimeni nu a știut cât de greu i-a fost copilei Gabriela Cristea să își câștige primii bani. În jurul vârstei de 11-12 ani, vedeta a povestit că a colaborat alături de colegii săi cu un post de televiziune din țară. Așa a ajuns să își cumpere televizorul mult dorit, de care s-a desprins cu greu.

Gabriela Cristea a vorbit despre cum a reușit să producă primii săi bani

Vedeta a mărturisit că a muncit încă de mică și a făcut tot posibilul pentru a-și îndeplini fiecare dorință. După ce și-a cumpărat televizorul mult visat, ea a suferit din cauza faptului că nu are multe haine frumoase.

,,Eu am câștigat bani de foarte tânără, de pe la 11- 12 ani pentru că aveam colaborări cu(…), împreună cu cei de la școală. Cred că am contribuit pe atunci la o parte din bicicleta familiei. Ulterior, când am intrat efectiv în pâine, am cumpărat un televizor de care mi-a fost extrem de greu să mă despart.

Apoi au început cârpițele, că erau la mare modă, iar eu sufeream că nu am multe haine frumoase”, a mărturisit Gabriela Cristea, pentru catine.ro.

Ce fel de mamă este Gabriela Cristea și cum se înțelege cu cele două fetițe ale sale

social media

Prezentatoarea este mama a două fetițe minunate, cu care are o relație destul de apropiată. Știe și cum să le răsfețe pe cele mici, dar și cum să le impună limite.

„Relația este una de du-te vino, agitată dar și frumoasă. Am crezut mereu că voi fi părintele acela care-și va lăsa copii să i se urce în cap și, de cele mai multe ori, chiar sunt. Însă, sunt și părintele acela autoritar pentru că soțul meu nu prea poate să fie autoritar.

Evit pe cât posibil să le zic să facă ceva „pentru că așa zic eu”, deși se mai întâmplă. În general avem o relație deschisă, bazată pe comunicare și pe negociere”, a adăugat vedeta, pentru sursa citată mai sus.

Share.

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!