Vedeta și-a surprins fanii cu alegerile culinare

Gabriela Cristea este una dintre cele mai îndrăgite prezențe feminine „de pe sticlă”. Vedeta are în spate o carieră notabilă în televiziune, având parte încă de la debut de simpatia publicului. Prezentatoarea este extrem de deschisă cu fanii din online, cărora le împărtășește aspecte din viața ei personală.

Fără fițe de vedetă!

Gabriela Cristea nu s-a sfiit niciodată să recunoască faptul că are o pasiune pentru domeniul culinar. Nu doar că îndrăgește anumite feluri de mâncare ci este și o bucătăreasă desăvârșită. Prezentatoarea gătește pentru familia ei zilnic și are parte de aprecieri la acest capitol.

Sursa foto:Instagram

Atunci când iese la restaurant, Gabriela pune preț pe mâncarea tradițională românească. Deși și-ar permite să se delecteze cu preparate fine dinning, vedeta preferă mâncarea tradițională.

Recent, aceasta a luat cina alături se soțul ei la un restaurant din Capitală. Tavi Clonda s-a amuzat copios de alegerea pe care soția lui a făcut-o din meniu. Mai exact, prezentatoarea a ales să se bucure din plin de o porție de iahnie de fasole.

Ce mănânci acolo, iubire? Fasole ca prințesele?/ -Fasole! Am și eu voie o dată pe an.„, a explicat vedeta.

Prezentatoarea face eforturi să slăbească

Gabriela Cristea se confruntă cu câteva kilograme în plus rămase după cele două sarcini pe care le-a avut. De altfel, înainte de acestea, vedeta a făcut numeroase fertilizări care au dus de asemenea la creșterea în greutate.

Gabi Cristea face acum eforturi mari să slăbească. Prezentatoarea își respectă programul de sport în sala de fitness amenajată acasă. De altfel, aceasta este foarte atentă cu alimentația pe care o are. Din când în când însă, Gabi își face câte o mică plăcere culinară.

Prezentatoarea a slăbit spectaculos în perioada în care a divorțat de Marcel Toader. Vedeta ajunsese atunci la 53 de kilograme.

Fără să țină vreo dietă, problemele familiale au dus-o pe Gabriela Cristea în punctul respectiv.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.