Gabriela Cristea este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV din țară. Are foarte mulți fani în mediul online. Astfel, în cazul ei, internauții sunt împărțiti în două tabere. Cei care o admiră și cei care aleg să o taxeze. Iată ce au observat fanii pe pagina de Instagram a vedetei.

Nu mai este deloc un secret faptul că vedetele câștigă bani de pe urma promovărilor unor produse. Așadar, de-a lungul timpului, Gabriela Cristea ar fi fost trasă la răspundere de către fani, din cauză că ar abuza de reclame în mediul online. Prezentatoarea TV a intrat din nou în vizorul internauților după ultima sa postare de pe contul ei personal de Instagram.

social media

Gabriela Cristea, luată la rost de către internauți

Recent, prezentatorea de televiziune a postat o fotografie pe contul ei personal de Instagram. Totuși, fanii au observat imediat un detaliu. În descrierea pozei pe care a postat-o, vedeta a scris că este foarte mândră de manichiura ei, care este special făcută pentru vacanța în care va merge destul de curând.

Printre comentariile pozitive și frumoase din partea fanilor, Gabriela a fost criticată, deoarece a făcut reclamă inclusiv la manichiură. Dar asta nu este tot! Ea a mai fost criticată și pentru kilogramele în plus pe care le-a acumulat în ultima vreme. Chiar dacă primește de multe ori comentarii răutăcioase din partea internauților, Gabriela alege să nu îi bage în seamă pe aceștia. Astfel, ea își focusează mai mult atenția către persoanele care o iubesc fix așa cum este.

„Te îngrași văzând cu ochii… acum reclama la doamna manichiurista… numai reclame… cu asta trăiți???”, „Mai poți face multă publicitate? Moca!”, au spus internauții revoltați la postarea Gabrielei Cristea de pe contul ei personal de Instagram.

Comentariile negative nu o afectează deloc pe vedetă, iar acum prezentatoarea TV așteaptă cu nerăbdare să plece în vacanță în Spania.