Vedeta a avut nevoie de terapie.

Gabriela Cristea și Marcel Toader au pus punct mariajului lor în anul 2013, după o căsnicie în care totul părea că merge bine.

Vedeta de televiziune nu se ferește și recunoaște că a apelat la ajutor din partea psihologului. Acest lucru se întâmpla pe vremea divorțului de omul de afaceri Marcel Toader.

Gabriela Cristea simțea că nu reușește să facă față tuturor situațiilor, motiv pentru care a cerut ajutorul. De altfel, vedeta îi îndeamnă pe cei care au probleme să nu ezite să apeleze la ajutor specializat.

Gabriela Cristea: „A fost foarte bine”

Sursa: Social media

„O singură dată am fost la psiholog, în perioada divorțului (n.red. de Marcel Toader). De fapt, imediat după divorț. Nu mai reușeam să gestionez toate situațiile. A fost foarte bine, pentru că a fost mult mai simplu pentru mine. Iar eu le recomand tuturor celor care au probleme emoționale sau au atacuri de panică să meargă la psiholog.” a declarat Gabriela Cristea pentru Viva!

Din căsnicia cu Marcel Toader, Gabriela Cristea a avut de pierdut din punct de vedere financiar. Aceasta nu mai are cui să îi ceară banii înapoi, căci, omul de afaceri a decedat în urmă cu câțiva ani. Vedeta Antena Stars spune că ar putea să se „războiască” cu fiul fostului său soț însă nu-și dorește ca acesta să plătească pentru greșelile tatălui său.

„Din păcate, am pus cruce, cum se spune, acelor bani. Știți cu toții că nu mai am, practic, cu cine să mă războiesc. De fapt, aș avea cu cine să mă războiesc, dar nu cred că persoana în cauză face obiectul unui astfel de război.” a mai spus prezentatoarea de televiziune pentru sursa citată anterior

Acum, Gabriela Cristea este fericită și împlinită. Vedeta și-a făcut o familie alături de artistul Tavi Clonda, iar cei doi au împreună două fete.

Share.

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.