În cadrul şedinţei ordinare a Consiliului Local Sector 6 de astăzi, 21.02.2020, a fost aprobat Proiectul de Hotărâre privind aprobarea Bugetului consolidat de venituri şi cheltuieli al Sectorului 6 al Municipiului Bucureşti pe anul 2020.

Bugetul consolidat al Sectorului 6, provenit din surse interne şi surse externe, din fonduri atrase constant în ultimii ani, este de peste 1 miliard de lei, în condiţiile în care deficitul înregistrat în prezent este zero.

Reclamă

„Votul de astăzi a fost un succes. Investiţiile în proiectele de dezvoltare a sectorului rămân prioritare, aşa cum au fost în fiecare an, de când am preluat mandatul de primar. Vom investi, în continuare, în reabilitarea termică a imobilelor, modernizarea locurilor de joacă, în infrastructură rutieră, dar şi educaţională şi culturală.

Am prevăzut în buget sumele necesare pentru dublarea burselor elevilor, demararea procedurilor pentru a amenaja un nou parc, în Prelungirea Ghencea, închirierea de spaţii suplimentare pentru creşe, dotarea unităţilor de învăţământ cu echipamente moderne şi multe alte proiecte, dezbătute în prealabil cu membrii comunităţii”, a spus primarul Gabriel Mutu.