Gabriel Cotabiță le pregătește multe alte surprize muzicale fanilor săi, după lansarea videoclipului de succes „Privirile trecute”. Marea sa nemulțumire, dar și a altor artiști de la noi din țară, este că nu se mai vând biletele de intrare la spectacole.

Solistul Gabriel Cotabiță revine cu forțe proaspete pe scenă, fiind refăcut din punct de vedere medical, după atacul cerebral tranzitoriu suferit anul trecut. Este pregătit pentru reîntâlnirea cu publicul drag, căruia i-a dus dorul atât de mult.

„Sunt în pregătiri, cu niște surprize muzicale, dar încă nu pot dezvălui nimic. Îmi pare însă rău că oamenii nu mai dau bani pe bilete la spectacole.
Unde este moca este perfect, unde este gratis este toată lumea, afară, în aer liber, nu ați văzut? Într-adevăr, nu-s bani, este și război la graniță, dar e la fel de greu pentru toți, și pentru noi, artiștii”, ne-a mai declarat Gabriel Cotabiță,  pentru ego.ro.

Muzica, tratament pentru suflet

La începutul acestui an, Gabriel Cotabiță a lansat videoclipul de succes, „Privirile trecute”, o piesă frumoasă de dragoste, versurile fiind scrise de el și de Georgiana Maria. Cântărețul, care a avut, pentru această producție muzicală, o colaborare cu solista Tamy, spune că muzica lui are puterea de a vindeca sufletele, după acești doi ani grei de pandemie.

Sursa: Social Media

„Acesta este de fapt rolul muzicii, ca fiecare să se regăsească. Și muzica mea are puterea magică de a vindeca sufletul. Din repertoriul meu vă recomand să ascultați orice piesă, fiecare are un mesaj de suflet”, a mai adăugat artistul pentru ego.ro.

Cele mai frumoase melodii interpretate de el sunt „Noapte albastră”, „Domnișoară nu pleca!”, „Și va mai trece o noapte”.

Cât ia Gabriel Cotabiță pentru un recital

Cântărețul de top are un onorariu bun, la spectacole.

„Gabriel Cotabiță are un onorariu de 1.500-2.000 de euro, pentru un recital de 45 de minute, plus transport, diurnă, cazare, dacă evenimentele au loc în afara Bucureștiului. Cântă mereu live, este un artist desăvârșit, punctual și serios.

Din generația lui este printre cei mai doriți artiști pe scenă, dar și Gabriel Dorobanțu, un alt cântăreț cu un repertoriu romantic”, a declarat un organizator de spectacole.