Deși între cei doi este o diferență mare de vârstă, Gabriel Cotabiță și Alina se înțeleg de minune și se iubesc mai mult ca niciodată. Recent, solistul a povestit cum a cunoscut-o pe actuala lui parteneră, mai tânără cu 30 de ani decât el. 

Mărturisirea a fost făcută chiar de Gabriel Cotabiță, la Antena 3. Artistul a declarat că a luat contact prima dată cu Alina la un concert de-al lui. La vremea respectivă, Alina nu știa cine este Gabriel Cotabiță, cu toate că mama sa a fost cea care a convins-o să meargă la spectacolele sale.

Gabriel Cotabiță a dezvăluit cum și-a cunoscut actuala soție

foto: Facebook

„Alina a ajuns la spectacole pentru că maică-sa a luat-o pe ea la un spectacol de-al meu. Nici măcar nu știa cine sunt (n.r. actuala soție). Ea a reușit să facă pentru mine niște lucruri pe care foarte puține femei le-au făcut în viața asta pentru mine. Și-a câștigat locul, pe care oricum nu și-l dorea.

Atunci când i-am zis ”N-ar fi bine să ne căsătorim?”, a zis ”Tu ești serios? Sigur ți-ai revenit?”. Toată lumea a zis că este din interes. În niciun fel. Ea este o femeie care mă iubește și eu o iubesc foarte mult pe ea. Am avut noroc și am noroc în continuare. Fetele sunt bune prietene (n.r. cu soția). Au fost cu ea în vacanță.”, a spus Gabriel Cotabiță, într-un interviu pentru emisiunea ”News Magazine”.

A cerut-o de soție după ce a ieșit din comă

Gabriel Cotabiță a cerut-o în căsătorie pe Alina, imediat după ce a ieșit din comă. În 2015, solistul și-a văzut moartea cu ochii din cauza unui atac cardio-respirator.

Gabriel Cotabiţă a fost internat la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca din Bucureşti pe 8 mai 2015, după ce a fost găsit în stop cardiorespirator, într-o sală de fitness a unui hotel din București. Artistul a stat atunci săptămâni bune în comă, iar recuperarea nu a fost deloc una ușoară. Cu ajutorul medicilor, Cotabiță şi-a revenit și s-a refăcut aproape complet.

”A acceptat cererea mea în căsătorie, suntem logodiţi. Am cerut-o când am ieşit din comă, chiar de aniversarea ei. Noi aveam în plan să ne căsătorim. Pot spune că sunt extrem de liniştit şi fericit lângă Alina. Când mi-am revenit, stăteam în fotoliu la Elias şi …nu reuşeam să citesc, nu mă puteam concentra.

La televizor nu mă puteam uita pentru ca nu puteam să citesc, să lipesc literele unele de altele… Prima experienţă când am început să scriu a fost ceva îngrozitor, pentru că nu te mai ascultă mâna! Am învăţat acum, este ceva sinistru, scriam eu urât, dar acum scriu şi mai urât. Am exersat zi de zi pentru că nu poţi să faci totul pe calculator. Nu aş mai putea fi atât de deştept cum am fost eu pe computer. Am fost analist programator o grămadă de vreme, dar nu mai ştiu absolut nimic”, povestea Gabriel Cotabiță, la Antena Stars.