Putem spune că Gabi Bădălău este cel mai mare Don Juan al showbiz-ului românesc. Afaceristul își exprimă dragostea la mai multe capete. Ba o vrea pe Bianca Drăgușanu, ba pe Iulia Sălăgean.

Acum, Gabi Bădălău este unul dintre cei mai mari cuceritori din showbiz-ul românesc. Mesajele dintre el și fosta soție a lui Alex Bodi sunt dovada vie în acest sens. Mesajele dintre Gabi Bădălău și Iulia Sălăgean sunt de pe data de 18 mai, adică de acum o săptămână, conform spynews.ro

colaj substantial

Gabi Bădălău îi face avansuri Iuliei Sălăgean

Gabi Bădălău este un adevărat „Don Juan de România”, asta dacă analizăm bine acțiunile sale din ultima vreme. Așadar, cât timp Bianca Drăgușanu nu a fost prin preajmă în ultima perioadă, afaceristul i-a făcut avansuri Iuliei Sălăgean. Cu toate că omul de afaceri s-a reîntors la Bianca Drăgușanu, se pare că acesta a vrut să joace la mai multe capete deodată, deși susținea că are sentimente pentru Bianca.

În urmă cu câteva zile, Gabi Bădălău a fost cel care a publicat că nu mai formează un cuplu cu Bianca Drăgușanu. Însă, afaceristul nu a stat cu mâinile în sân și a trecut la treabă. El i-a spus Iulie Sălăgean că nu mai este într-o relație cu Bianca Drăgușanu și dorește să o cunoască mai bine și să fie alături de ea.

Iulia Sălăgean:- Mai e o chestiune de timp până la împăcare. O să vezi.

Gabi Bădălău: – Vorbesc cu tine, vreau cu tine, vreau să te văd, vreau să vorbim.

Iulia Sălăgean:- Vrei să facem pariu ( n.r. împăcare cu Bianca Drăgușanu) ?

Gabi Bădălău:- Păi dacă tu îmi dai reci.

Iulia Sălăgean:- Ești în labirint. Nu ai ieșit.

Gabi Bădălău: – Așa e! Dar vorbesc cu tine, vreau cu tine, să te văd, să te cunosc, să vorbim. Ce este rău în asta? (…). Am înțeles. Îmi pare rău. Voiam și îmi doream să vorbim, să te văd.

Iulia Sălăgean:- Mă crezi dacă îți spun ceva? Nu ai nevoie de nimeni ca să scapi.

Gabi Bădălău: – Clar, așa e. Sunt lucruri diferite. Eu vorbesc de noi, voiam și îmi doream să te văd.

Iulia Sălăgean: – Nu există noi cu nimeni. Nu vorbesc acum de mine, cu oricine. Ești momentan cu ea în continuare. Indiferent de ce declarați voi.

Gabi Bădălău: – Nu sunt cu ea ( n.r. Bianca Drăgușanu).

Deși Gabi Bădălău a fost cel care a făcut anunțul că nu mai formează un cuplu cu Bianca Drăgușanu, afaceristul a fost surprins alături de aceasta recent.