Gigi Becali vrea să repete scenariul din cazul portarului Vlad cu un jucător de la Craiova, Octavian Popescu, în vârstă de doar 17 ani. Fotbalistul este unul dintre cei mai buni ai CSU și este aproape de a merge la FCSB.

Mama puștiului a declarat că există interes din partea lui Gigi Becali pentru sportiv. Popescu a semnat recent un contract de reprezentare cu Ioan Becali.

Reclamă

„Este dorit de FCSB, dar nu știu ce va fi pentru că el are contract cu Craiova până în vară. Baiatul meu este impresariat de domnul Becali, dânsul știe mai bine ce se întamplă”, a spus Laura Popescu, mama fotbalistului, pentru Fanatik.

Gigi Becali are experiență în obținerea jucătorilor gratis, așa că FCSB poate profita de unele scăpări din contractul semnat de Popescu pentru a-l avea pe puști încă de acum. Acesta nu a semnat cu Craiova după transferul de la Regal Bucuresti, asa ca poate fi declarat liber de contract.

Într-o manieră asemănătoare a ajuns și portarul Andrei Vlad de la Craiova la FCSB, transferat în 2017 cu suma de 400.000 de euro.

„Suma de 400.000 de euro vine din daunele și prejudiciile care s-au adus clubului nostru. E o situație în premieră națională ca un jucător component al naționalelor de juniori să dezerteze în felul acesta”, a spus Popescu după ce Vlad a ajuns la FCSB.