Iată cum puteți vedea mesajele șterse de către ceilalți de pe whatsapp.

WhatsApp a introdus recent funcția  „Ștergere pentru toată lumea”, care permite revocarea mesajelor în decurs de aproximativ o oră de la trimitere. 

Desigur, curiozitatea este mare atunci când vedem un mesaj șters de către cel cu care discutăm în online. Puțini sunt cei care știu că există aplicații care ne pot ajuta să vedem mesajele de pe WhatsApp, chiar dacă acestea au fost șterse. 

Există metode prin care se pot recupera mesajele șterse, disponibile atât pentru utilizatorii iOS, cât și pentru cei Android, potrivit Daily Mail.

Aplicații pentru iOS și Android la WhatsApp

Dacă doriți să recuperați un mesaj șters de pe WhatsApp, există aplicații special concepute în acest scop. Aplicația „Notification History”, disponibilă în Google Play, permite accesarea mesajelor șterse. Cu toate acestea, aplicația are limitări: doar mesajele care au generat o notificare pe dispozitiv și la care s-a răspuns sau care au fost citite pot fi recuperate. Este important să fiți precaut cu aplicațiile descărcate, în special de pe Google Play, unde unele conțin malware ce poate infecta dispozitivul. Aplicațiile pot fi dificil de utilizat și pline de reclame, dacă nu optați pentru o versiune plătită.

Funcția de la WhatsApp pe care nimeni nu o știe! Cum poți recupera mesajele șterse de către ceilalți
Social media

Procedura de recuperare a mesajelor șterse pe iOS

Pentru a recupera mesajele șterse pe iOS, asigurați-vă mai întâi că acestea sunt salvate în iCloud. Apoi, ștergeți WhatsApp de pe telefon și reinstalați-l din App Store. După ce aplicația este instalată, conectați-vă la contul dvs. și așteptați opțiunea de recuperare a mesajelor copiate anterior. Selectând această opțiune, toate mesajele WhatsApp vor fi recuperate, chiar și cele șterse.

Recuperarea mesajelor șterse pe Android

Pe dispozitivele Android 11 și versiunile ulterioare, mesajele șterse pot fi recuperate prin funcția Notification History. Aceasta păstrează un jurnal al tuturor mesajelor primite prin WhatsApp pe telefon. Pentru a accesa această funcție, mergeți la „Settings” (Setări), apoi la „Apps and notifications” (Aplicații și notificări), accesați „Notificări” și apoi activați „Notification History”. Meniul va afișa un jurnal al notificărilor primite pe dispozitiv, incluzând mesajele text din WhatsApp șterse. Dacă doriți să vă reîntoarceți la mesajele șterse, accesați această secțiune din setări.

Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.