Fulgy și Bia Khalifa sunt fericiți unul în compania celuilalt.

Anul 2023 a venit cu o surpriză în lumea mondenă. Cel mai nou, dar și excentric cuplu este cel format din Bia Khalifa și Fulgy, băiatul Clejanilor. Cei doi se iubesc pătimaș și pare că sunt mai fericiți ca niciodată. Bia este extrem de mulțumită de Fulgy, din toate punctele de vedere, iar reciproca este valabilă.

Fulgy este un personaj destul de cunoscut și controversat în spațiul monden autohton. Acum, la început de an, fiul Clejanilor pare că a fost lovit de săgeata lui Cupidon. Nu o spunem noi, ci cele mai recente ipostaze în care s-a afișat cu Bia Khalifa vorbesc de la sine. Cei doi formează un cuplu și nu se grăbesc să spună că au planuri serioase.

Fulgy este destul de pretențios, dar se pare că Bia Khalifa îl mulțumește pe toate planurile. Porumbeii au fost multe în comun și, tocmai de aceea, recunosc că nu exclud căsătoria și copiii în viitorul apropiat. Bia nu are nimic de reproșat la adresa lui Fulgy, iar faptul că se înțelege de minune și cu soacra Viorica de la Clejani este un mare plus.

„Eu cu familia lui, mai ales cu maică-sa mă știu de ceva timp și ne înțelegem foarte bine. Deci e soacra perfectă, e o persoană minunată, talentată, e un model pentru mine, sunt foarte fericită că-i am în viața mea.”, a spus Bia pentru cancan.ro.

Fulgy, primele declarații despre iubita lui, Bia Khalifa. „Să o strigați domnișoara Moft”
Social media

Bia Khalifa și Fulgy locuiesc împreună

Fulgy este și el extrem de mulțumit de relația pe care o are cu Bia și are numai cuvinte de laudă la adresa partenerei sale. Momentan, spre deosebire de ea, fiul Clejanilor este un pic mai „zgârcit” în declarații și așteaptă ca timpul să își spună cuvântul.

„Bia e o fată foarte mișto, e un om minunat. Dacă era orice, toxică, ce nu trebuie, nu era lângă Mister Moft. Avem o relație foarte frumoasă. Sunt mai fericit decât n-am fost niciodată. Ne-am cunoscut online.”

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.