Fuego a vrut să demonstreze recent că se descurcă în orice situație, chiar dacă pare imposibil. Pandemia de coronavirus nu l-a afectat pe artist, care a găsit repede ceva de făcut; pentru a trece cu bine peste această situație dificilă prin care toți trecem de mai bine de două luni.

În plină criză, Fuego și-a găsit repede ceva de făcut. Ce face acum i-a uimit pe toți, dar a dat dovadă că există o rezolvare pentru orice situație.

Unde va lucra Fuego?

Îndrăgitul artist a decis că este vremea să-și mai ia un job, dacă nu mai are concerte în perioada asta. Plus că este posobil ca tot anul să nu mai existe concerte totul anul. Aflat într-o astfel se soluție, Fuego a decis că este timpul să își mai găsească ceva de lucru. Căutarea nu a durat mult, pentru că artistul a găsit repede fix ce își dorea. Se pare că artistul va prezenta în curând o emisiune la radio.

„Universul meu merge… pe frecvențe radio. Astfel, în fiecare zi, de luni până vineri, din 11 mai, vă aștept în ”GRAMOFON”, o emisiune cu totul specială. Am acceptat provocarea, deși nu va fi simplu, dar vreau să vă port într-o lume a muzicii ușoare românești, cu lucruri interesante, povești despre viață, interviuri, prieteni și liniște.
Gramofonul meu va fi ca o trecere prin mai multe capitole, un loc în care toată lumea are loc, fără vreun fel de excepție, primând desigur, așa cum îmi place mie, calitatea.”
, a scris Fuego pe contul de Facebook.

Asta da supriză pentru fanii lui Fuego, care probabil nu s-ar fi așteptat niciodată la asta din partea artistului lor preferat. Emisiunea va purta numele de ”Gramofon”. Fuego va vorbi acolo despre poezie, despre muzică desigur și despre poveștile de viață care l-au marcat de-a lungul carierei sale de cântăreț.

„Va fi ceva relaxat, o lume a calității, a liniștii, a vorbelor frumoase. Un loc din care să ai câte ceva de învățat sau dacă nu, măcar să auzi o noutate sau să asculți ceva ce poate nu ai auzit până azi. Diversitatea va fi, ca prin toate proiectele mele, cuvânt de bază, asta pentru că am și poezie, am mai multe genuri muzicale, am rubrici diverse, lucruri diferite de spus, povești și perioade diferite, de la muzica de altădată, la cea ușoară, melodioasă, până la muzica de azi, fără separatisme de vreun fel.”, a declarat el.