A apărut la televizor în anii 2000 și piesele sale erau o reală noutate pentru muzica românească de la vremea respectivă. Cu toate acestea, Fuego a reușit să atingă succesul deplin și să fie iubit de toți românii odată cu lansarea colindului în colaborare cu Irina Loghin, „Împodobește mamă bradul”.

Odată cu apariția piesei, cei doi au avut sute de concerte și reprezentații scenice cu aceasta în țară și peste hotare.

Chiar dacă s-a deschis în fața fanilor lui, Paul Surugiu nu a detaliat niciodată despre viața lui personală, lăsând loc de interpretări. Abia acum artistul a decis să facă lumină în acest sens.

Fuego nu este atras de femei? Motivul pentru care artistul nu este căsătorit nici până în ziua de astăzi

A fost suspectat că are o altă orientare sexuală

De-a lungul timpului Fuego a făcut parte la rândul lui din lista artiștilor blamați. Pentru că nu a apărut în public alături de vreo prezență feminină au existat multe voci care l-au suspectat pe artist că ar avea alte orientări sexuale.

Îndrăgitul cântăreț nu a răspuns niciodată răutăților ci a preferat să impresioneze prin profesionalismul și modestia lui.

 

Paul Surugiu a mărturisit de ce nu și-a întemeiat până acum o familie. Celebrul cântăreț este de părere că universul este cel care așează la momentul potrivit aceste lucruri. Mai mult el susține că nu a visat niciodată cu ochii deschiși la momentul în care aceste lucruri se vor întâmpla și în cazul lui ci a preferat să lase totul în voia sorții.

Ajuns la 44 de ani artistul susține că acum a început să își dorească ca viața lui să capete o altfel de formă însă preferă să viseze în propria intimitate.

„Niciodată nu m-am văzut eu în vreun fel și nu mi-am setat „tablouri idilice! Totul stă sub semnul hazardului și vine la pachet cu numeroase schimbări de decor, așa cum poate nici nu mi le imaginez! Sunt un tip deschis, sincer și las viața să mă poarte pe drumul pe care ea îl are pentru mine!” , a spus artistul.

Legat de episoadele în care a fost intens criticat, artistul susține că deși este în mare parte a timpului pe poziții, rezistând, uneori aceste aspecte ale vieții lui îl doboară.

„Uneori mă doboară răutatea oamenilor, mă demoralizează atunci când văd înverșunare și când văd lipsa de rațiune a unora. Dar când trec prin asta îmi vine mereu în minte faptul că sunt persoane care trăiesc într-adevăr tragedii, care au vieți chinuite și care, cu devotament și pasiune, merg mai departe!”a mai adăugat Fuego.

Paul Surugiu mărturisește că nu are un stereotip în ceea ce o privește pe femeia care va reuși să îi fure inima și alături de care să rămână până la adânci bătrâneți.

În schimb, cântărețul a precizat că primește paginile lui de socializare sute de mesaje atât de la doamne cât și de la domni în care i se fac diverse propuneri sau este întrebat de viața personală.

A slăbit peste 20 de kilograme

Fuego a demonstrat că are o ambiție de fier și a dus o luptă aprigă cu kilogramele. Artistul a reușit să dea jos peste 20 de kilograme într-un timp destul de scurt. Paul Surugiu a declarat că odată cu această decizie și-a schimbat complet și stilul de viață nu doar alimentația.

 

La fel ca toți artiștii din România, Fuego a avut de suferit pe perioada pandemiei. Concertele și evenimentele la care acesta era prezent săptămânal au fost sistate, iar astfel, cântărețul a fost forțat de împrejurări să petreacă mai mult timp acasă.