„Toată viața am muncit, de la 13 ani am plecat de acasă. Primii bănuți i-am făcut tot așa, cântând pe la Turda.”

Fuego se află pe scena muzicală românească de ani de zile. Acesta are numeroși fani, iar concertele merg pe bandă rulantă pentru el. Așa că mulți se întreabă ce avere are avea cântărețul, iar acum acesta a răspuns curiozității publicului. Fuego a vorbit despre veniturile sale, dar și despre lucrurile pe care cheltuiește cei mai mulți bani.

În contradictoriu cu presupozițiile publicului, Fuego spune că averea pe care a adunat-o în ani de zile în care a fost pe scenă nu este una foarte mare. Acesta a început să muncească de la o vârstă fragedă, a dat tot ce a avut mai bun, însă acest lucru nu i-a umplut buzunarele pe atât de mult pe cât își imaginează unii.

Într-adevăr, artistul este un om chibzuit și strângător, așa că a avut grijă și a făcut economii. Astfel a reușit să pună câțiva bani deoparte însă nu se poate lăuda cu prea multe. Fuego este proprietarul a două case și două mașini, pentru care plătește rate la bancă.

„Eu sunt un om care muncește 24h din 24h și zic că nu mai pot. Far publicul îmi dă acea energie de care eu am nevoie și pozitivitatea de care am nevoie. Îmi doresc să rămân un om integru, să-mi dea Dumnezeu sănătate.

Am un tras frumos pentru că am muncit. Nu am făcut bănuții ori mica mea avere, dacă ne uitam ce averi au unii, eu am o mică avere… A mea e făcută cu sânge pe muncă cinstită. Toată viața am muncit, de la 13 ani am plecat de acasă. Primii bănuți i-am făcut tot așa, cântând pe la Turda. Am muncit și mai e un lucru – să știi să-ți păstrezi ce ai și să nu irosești pe drum, în timp, ceea ce ai. Sunt econom și am învățat de la oamenii lângă care am stat.”, a declarat Fuego, potrivit ego.ro.

Fuego, la momentul adevărului! Ce avere are artistul? A dat din casă și a vorbit despre veniturile sale
Social media

Pe ce se duc banii lui Fuego

Când vine vorba de veniturile sale, Fuego este un om chibzuit. Își împarte banii cu cap și lunar are de plătit rate la bancă. Însă, recunoaște că există câteva lucruri pentru care are o mică slăbiciune și care lunar îi scot bani din buzunar. Se pare că artistul investește mult în haine de scenă, pantofi și opere de artă.

„Pe haine de scenă cheltuiesc banii. Pe pantofi cheltuiesc banii. Pe opere de artă pentru că eu sunt colecționar. Fiind un om decent când vine vorba de achiziții, încercând să-ți plătești toate dările la stat. Eu am două  mașini, toata viața am avut două mașini. Profesia mea se face pe drumuri. În permanență se poate strica o mașină și rămâi pe drumuri.

Eu de 30 ani am două mașini și leasing-uri plătesc rate cate 5-6 ani pentru ambele mașini pe societatea mea. Eu lunar am niște rate de plătit. Și atunci de câte ori s-a stricat prima mașină și am rămas în pană, ce mă făceam dacă nu aveam a doua mașină? O lună de zile cu ea în service. Am două (n.r. case), de la Turda, unde stă mama, și casa unde stau eu acum.”, a mai spus Fuego.

Share.

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.