Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că „Împodobește, mamă, bradul” de la Fuego este foarte fredonată în perioada sărbătorilor de iarnă. Artistul și Irina Loghin au reușit să compună o piesă nemuritoare, iar pentru asta, Paul Surugiu le este recunoscător fanilor. Tocmai de aceea, artistul a decis să transforme vorbele în fapte reale și să ofere fanilor un brad împodobit chiar de către el.

Ce trebuie să faci pentru bradul împodobit de Fuego?

Decembrie este cunoscută ca fiind luna cadourilor, iar Fuego vrea să marcheze asta într-un mod inedit. Cu ajutorul unei provocări lansate de Cătălin Măruță, artistul iubit de o țară întreagă va oferi un brad împodobit. Pornind de la ideea piesei „Împodobește, mama, bradul” care este extrem de cunoscută, Paul Surugiu a decis că ar fi o idee bună ca un fan să se bucure de un astfel de cadou.

Cei care vor să primească un brad împodobit chiar de către Fuego au de respectat câțiva pași simpli. Mai exact, fanii artistului vor trebui să trimită pe numărul de WhatsApp al emisiunii „La Măruță” (+40 751 118 558) o urare pentru mama lor. Cea care îl va emoționa cel mai mult pe Paul Surugiu va fi desemnată cîștigătoare și, prin urmare, va primi mult râvnitul brad.

Fuego, cadou inedit pentru fani. Ce trebuie să faci pentru a câștiga un brad împodobit chiar de către artist
Instagram

Ce părere are artistul despre glumele care se fac la adresa lui?

De-a lungul timpului, Fuego a fost ținta multor glume legate de Crăciun și de împodobitul bradului. Dacă alții ar fi văzut asta ca pe ceva defăimător, artistul a știut să privească partea plină a paharului. Colegul de scenă al Irinei Loghin a conștientizat că este o strategie de marketing foarte bună și, drept dovadă, piesa se cântă și după ani buni de la lansare.

„Multă lume spune că sunt un simbol al Crăciunului. Într-un fel sau altul, imaginea mea este asociată cu această sărbătoare. Cântecele mele au devenit coloană sonoră pentru perioada aceasta. Nu știu cât e de adevărat sau nu, dar știu sigur că iubesc piesele mele dedicate Crăciunului.

Eu nu cânt colinde. Cânt propriile mele melodii, cu mesaj specific și cu anumite sonorități. Oamenii au ajuns, în ani, să le iubească și să le transforme în părți ale propriilor sărbători. Firește că-i onorant. Latura aceasta a carierei mele, care nu-i limitată doar la luna decembrie, mă împlinește.”, a scris Fuego pe Facebook.