În urmă cu doar o săptămână, Fuego avea o greutate de 108 kilograme. În prezent artistul cântărește 103 kilograme, iar lupta sa cu kilogramele în plus nu se oprește aici. Paul Surugiu a declarat în cadrul emisiunii „Vorbește lumea” că face tot ceea ce-i stă în putere pentru a topi kilogramele în plus, mai ales că în curând va avea un spectacol de zile mari.

Ceea ce l-a determinat pe artist să facă o schimbare în viața sa a fost faptul că  nu mai încăpea în costumele de scenă ce au fost special croite pentru grandiosul eveniment. Așadar, Fuego a pus piciorul în prag și a aruncat tot ceea ce era nesănătos din frigiderul său, nu mai mănâncă zahăr, iar dieta sa de la acest moment se bazează preponderent pe salate.

Fuego s-a pus pe slăbit

Sursa: Social media

Fuego declară că în fiecare dimineață se urcă pe cântar pentru a vedea dacă a mai reușit să scape de vreun kilogram în plus. Artistul a început să mănânce și carne de curcan, fiind, de altfel, singurul tip de carne pe care îl consumă. În ceea ce privește consumul de fructe, Fuego mănâncă doar mere verzi, dat fiind faptul că acestea conțin cea mai mică cantitate de zahăr.

„Acum o săptămână aveam 108 kilograme. Nu mă crede nimeni dacă spun… și mă urc dimineața pe cântar și îmi vine să arunc cântarul ăla, mă uit să văd dacă am mai slăbit un kilogram măcar. (…) Eu trebuie să ajung la 85 de kilograme, dar nu mă grăbesc.

De o săptămână știți ce fac? Am început să mănânc carne de curcan. Nu mănânc altă carne. Apoi salată, tot ceea ce e verde. La fructe nu am voie nimic, doar mere verzi pentru că ele conțin mai puțin zahăr și priviți-mă! Într-o săptămână am ajuns la 103 kilograme.”a declarat cântărețul în emisiunea „Vorbește lumea”