Reclamă
Reclamă

Noul film Frozen 2 urmează să fie lansat pe 22 noiembrie 2019, iar fanii sunt nerăbdători să afle cum au evoluat personajele lor favorite.

Disney a lansat un nou trailer pentru continuarea filmului Frozen  lunea aceasta și se pare că este plin de aventură și de zăpadă.

Acțiunea filmului va urmări personajele Anna, Elsa, Kristoff și Olaf în călătoria lor de a afla originile puterilor Elsei.  Acest lucru este foarte important deoarece soarta regatului lor depinde de asta, fiind esențial pentru înfrângerea forțelor rele

De-a lungul drumului ei vor fi puși în situații inedite, având de înfruntat diferite obstacole. Printre acestea se enumeră o furtună misterioasă de zăpadă, valuri masive ale oceanului, o armată de monștrii și alte forțe malefice care le amenință viața caracterelor noastre favorite.

Reclamă

Primul film animat Frozen a apărut în anul 2013, iar încă de atunci fanii au fost mai mult decât curioși să afle ce s-a întâmplat în continuare. Acesta a avut un succes de peste 1,27 miliarde de dolari.

Primul trailer al filmului a fost lansat în luna iunie a acestui an, însă nu a dezvăluit prea multe. Cel de-al doilea ofera mai multe detalii despre acțiunea fimului.

Îl puteți urmări aici:

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=bwzLiQZDw2I[/embedyt]

Reclamă
Share.

Sunt Simona Păun, o tânără jurnalistă cu studii în litere. Combinez pasiunea pentru scris cu o neînfricată ambiție. Chiar dacă sunt la început de drum, sunt deja recunoscută pentru investigațiile mele profunde și abordarea meticuloasă. Viitorul pare strălucit în fața mea.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro