Reclamă
Reclamă

Cine nu a auzit vreodată, măcar în treacăt, de povestea prințesei Elsa și a Regatului de Gheață. După succesul primului film din 2013, producătorii au adus personajele mult îndrăgite din nou în atenția fanilor, cu noi aventuri și întâmplări hazli.

„Frozen 2” este un real succes!

Confrom datelor oficiale, filmul a adus încasări de 15 milioane de lire în Regatul Unit și Irlanda, și 127 de miliaone de dolari în Statele Unite și Canada. Producția originală din 2013 a încasat 93 de miliaone de dolari în primele 5 zile în teatre, raportează Reuters. În total filmul a produs 1.27 miliarde de dolari.

Disney a spus că „Frozen 2” a adus cu el un nou record pentru cea mai de succes lansare a unui film animat. Asta pentru că noul film „The Lion King”, nu a fost încadrat la animație. „The Lion King” a adus studioului 269 de milioane de dolari.

Reclamă

Filmul „Frozen”, care se centrează pe relația prințesei Elsa, și sora ei Anna, a făcut istorie devenind cel mai de succes film animat. Continuarea acestuia a ajuns în topurile din America de Nord conform Comscore, urmat de „Ford versus Ferarri” (cunoscut și ca Le Mans’66) pe locul doi, și pe locul trei „Beautiful Day in the Neighbourhood.”

Disney a refuzat să înscrie filmul pentru categoria „cel mai bun film animat” la Oscarurile de anul viitor.

Reclamă
Share.

Sunt Simona Păun, o tânără jurnalistă cu studii în litere. Combinez pasiunea pentru scris cu o neînfricată ambiție. Chiar dacă sunt la început de drum, sunt deja recunoscută pentru investigațiile mele profunde și abordarea meticuloasă. Viitorul pare strălucit în fața mea.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro