Reclamă
Reclamă

FRF a anunţat că îi aşteaptă pe suporterii tricolori la EURO 2024 cu multe activităţi şi surprize pregătite în oraşele germane în care vor avea loc meciurile. Cornerul României din fiecare Fan Zone oficial UEFA şi marşul suporterilor români sunt de neratat.

Cornerul României din Fan Zone-ul oficial UEFA va fi atracţia principală înaintea meciurilor, semnalizat cu un tricou galben gigant şi multă voie bună românească. Fanii vor participa la concursuri din două în două ore, sesiuni de poze și autografe cu foști jucători precum Marius Niculae și Lucian Sânmărtean, întâlniri cu persoane publice îndrăgite de români, activări tip turneu dedicate jocurilor cu mingea, secvențe din filmul “În inima naționalei” și multe oportunități de poze inedite.

„Ne propunem să oferim suporterilor români tot ce este necesar pentru a avea o experienţă memorabilă în Germania. În primul rând, ne-am asigurat că informaţiile esenţiale o să fie mereu la îndemână, sumarizate în aplicația Tricolorii şi oferite în fiecare oraş la info points de voluntari vorbitori de limba română. Apoi, am gândit activări, concursuri şi întâlniri inedite pentru fiecare oraş în care o să joace Naţionala cu scopul de a-i purta pe fani în vestiarul naţionalei şi să îi pregătească pentru meciurile de la EURO. Punctul culminant o să fie parada fanilor de la Köln, în care sperăm să recreăm aceeaşi atmosferă spectaculoasă ca în 2016”, a declarat Iulia Cuciurean, Head of Marketing FRF.

Reclamă

Naţionala României va ajunge în Germania pe 10 iunie, iar pe 11 iunie, de la ora 11:00, tricolorii antrenați de Edward Iordănescu vor avea un antrenament cu publicul, oferind suporterilor oportunitatea de a-i încuraja înainte de startul campionatului. Fanii vor avea parte de zone dedicate pentru autografe, poze și multe alte surprize.

Primul oraș în care România va juca este München, cu Fan Zone amplasat în Olympiapark. Suporterii români sunt așteptați în cornerul României pe 17 iunie, iar un Info Point va fi disponibil la Odeonsplatz. La Köln, Fan Zone-ul va fi amplasat la Tanzbrunnen, iar suporterii sunt invitaţi să participe la Parada Fanilor (Fan Walk) pe 22 iunie, coordonată de Mihai Bobonete. La Frankfurt, Fan Zone-ul va fi situat pe malul râului Main, iar fanii se pot întâlni în Cornerul României pe 26 iunie, având și aici la dispoziție un Fan Embassy pentru informații utile.

Aplicaţia Tricolorii va servi drept ghid pentru suporteri, oferind informații detaliate despre activitățile și concursurile din Fan Zone, dar și despre locurile de întâlnire și orașele germane în care echipa României va evolua. Totodată, aplicația va permite înscrierea în concursurile speciale din Fan Zone, oferind șanse la premii atractive precum tricouri semnate de jucători.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro