Frații Tate au primit vineri, 20 ianuarie, o vizită din partea unui înalt diplomat din SUA. Întrevederea dintre cei trei a avut loc chiar în ziua în care Tribunalul București a decis dacă aprobă sau nu solicitarea DIICOT pentru prelungirea arestului preventiv.

Andrew și Tristan Tate au ajuns în spatele gratiilor pe 30 decembrie 2022. Cei doi sunt acuzați de trafic de persoane, viol, dar și de constituirea unui grup infracțional. Mai multe femei au depus mărturie împotriva lor, iar declarațiile lor sunt șocante.

Frații Tate au fost în spatele unei rețele de videochat, iar tinerele erau forțate să producă bani. Cele mai multe aveau chiar inscripționat pe piele mesajul „proprietatea lui Tate” și erau ținute într-o vilă din Ilfov.

Citește și:

Descoperă importanța și protecția mărcii înregistrate

Cum Scădem Rapid Colesterolul – Cel Mai Mare Dusman al Sănătății Românului

Bana Vanga, previziuni sumbre pentru 2024! Dezastrele cu care ne-am putea confrunta în noul an

Joi, 19 ianuarie, cei doi milionari au primit vizite din partea celor dragi. Andrew a anunțat că vor veni să-i vadă la Arestul Central din Capitală mai mulți membri ai familiei. În realitate însă, au venit 4 femei, una dintre ele fiind fosta iubită a lui Tristan, împreună cu fiica lor.

Vineri, 20 ianuarie, un înalt diplomat din SUA a dorit să-i vadă pe Andrew și Tristan Tate. Este vorba de un reprezentat al Statelor Unite de la Ambasada din România. Acesta a venit pentru a efectua o vizită formală, după cum prevede procedura. Diplomatul american a ajuns în jurul orei 9.30 la Serviciul Independent de Reținere și Arestare Preventiva din Capitală și aplecat imediat după vizită.

Având în vedere că frații Tate sunt cetățeni străini, ambasadele statelor respective trebuie să se asigure că drepturile lor sunt respectate în închisoare. Cei doi milionari au dublă cetățenie, britanică și americană.

Frații Tate rămân în arest preventiv până pe 28 februarie

În urmă cu o săptămână, și un reprezentant al Ambasadei Marii Britanii a venit să discute cu ei. Niciunul dintre diplomați nu a dorit însă să facă vreo declarație despre cei doi frați. Nici la venire și nici la plecare.

La doar câteva ore după această întrevedere, Tribunalul București a luat o decizie importantă în ceea ce privește soarta lui Andrew și Tristan Tate. Magistrații au decis ca cei doi milionari să rămână în arest preventiv încă 30 de zile, după ce prima măsură expiră, pe 29 ianuarie.

Frații Tate au la dispoziție 24 de ore pentru a contesta decizia. Prima lor astfel de contestație a fost respinsă.