Andrew și Tristan Tate fac tot posibilul să scape din spatele gratiilor. Doar că magistrații de la Tribunalul București nu s-au lăsat însă convinși de nimic. Așa că le-au respins și cererile de înlocuire a arestului preventiv cu control judiciar pe cauțiune, și contestațiile depuse după.

Frații Tate au fost plasați în arest preventiv la finalul anului 2022, pe data de 30 decembrie. De atunci, măsura a fost prelungită de 2 ori la solicitarea DIICOT, dar cei doi britanici găsesc noi metode prin care să încerce să-i convingă pe magistrați să-i elibereze.

Cea mai nouă încercare a lor a fost reprezentată de solicitarea de înlocuire a arestului preventiv cu control judiciar pe cauțiune. Avocații lor au făcut demersurile, iar Andrew și Tristan s-au prezentat pe rând la Tribunalul București. Însă tot pe rând, judecătorii le-au respins solicitările.

Citește și:

Descoperă importanța și protecția mărcii înregistrate

Cum Scădem Rapid Colesterolul – Cel Mai Mare Dusman al Sănătății Românului

Bana Vanga, previziuni sumbre pentru 2024! Dezastrele cu care ne-am putea confrunta în noul an

Următorul pas a fost ca milionarii să conteste deciziile, ceea ce au și făcut. Însă până acum, nicio decizie în acest sens nu a fost prezentată.

În cele aproape 3 luni de când sunt în închisoare, frații Tate au invocat fel și fel de motive ca să-și recapete libertatea. Tristan, de exemplu, a cerut să meargă să-și vadă copilul abia născut, spunând că nu a avut încă șansa să-l cunoască. Iar despre Andrew s-a vehiculat că ar avea probleme grave de sănătate.

Andrew și Tristan Tate și-au construit averea profitând de tinere nevinovate

Cei doi britanici sunt acuzați de viol, trafic de persoane și construire a unui grup infracțional organizat. Mai exact, frații Tate aveau în București o rețea de videochat, prin care reușeau să facă sume colosale pe seama unor tinere, de care profitau.

Femeile erau ținute fără voia lor într-o vilă din afara capitalei, unde erau păzite în permanență. Ba mai mult decât atât, primeau și amenzi în cazul în care nu-și atingeau targetul stabilit de cei doi frați. Mai multe dintre ele, după ce au reușit să scape, au depus mărturie împotriva lor.

Dar chiar și așa, Andrew și Tristan continuă să nege orice acuzație le este adusă. Ei susțin că în tot acest dosar, nu există nicio victimă. Totul nu ar fi decât un complot pus la cale de autorități și de fostele lor partenere.