Veste proastă pentru Andrew și Tristan Tate! Tribunalul București a decis ca cei doi frați să mai rămână în închisoare pentru încă 30 de zile. Măsura de arest preventiv a fost prelungită până acum de 4 ori.

Andrew și Tristan Tate nu vor ieși prea curând din Arestul Central al Capitalei. Procurorii DIICOT au depus din nou o solicitare de prelungire a măsurii de arest preventiv. Iar magistrații au acceptat-o, astfel că cei doi britanici rămân în arest pentru încă 30 de zile.

Frații Tate au fost reținuți de DIICOT și plasați în arest preventiv la finalul anului 2022. De atunci, măsura a fost prelungită de patru ori, iar acum cei doi rămân în arest până pe 21 aprilie.

În cele aproape 3 luni de când sunt în spatele gratiilor, Andrew și Tristan au încercat în fel și schimb să-și recâștige libertatea. Și-au construit chiar o echipă de apărare internațională, din care face parte și Tina Glandian, cea care i-a apărat pe Mike Tyson, Kesha ori Chris Brown.

Magistrații nu s-au lăsat însă convinși de niciun argument, iar de fiecare dată, decizia finală a fost împotriva lor. Recent, cei doi britanici au încercat chiar să obțină eliberarea pe cauțiune și plasarea sub control judiciar. Andrew și Tristan au fost aduși separați în fața judecătorilor să-și prezinte cauza, dar nici de data aceasta nu au avut mai mult succes.

Procuratura poate continua să solicite detenții pentru 180 de zile în total. Astfel că judecătorii mai pot prelungi măsura de arest preventiv până pe 27 iunie.

Andrew și Tristan Tate își seduceau victimele, apoi profitau de ele

 

Deși nu au fost acuzați oficial încă, Andrew și Tristan Tate, dar și cele două complice ale lor, Luana Radu și Georgina Naghel sunt principalii suspecți într-un dosar deosebit de grav.

Mai exact, aceștia sunt acuzați de trafic de persoane, viol și constituirea unui grup infracțional. Cei 4 au pus la cale o rețea de videochat, prin care forțau mai multe tinere să producă bani pentru ei.

Femeile erau ademenite de cei doi britanici, care le promiteau relații amoroase, dar în schimb acestea ajungeau sechestrate într-o casă, unde trebuiau să producă materiale pentru diferite platforme online.