Frații Tate, împreună cu complicele lor, au fost scoși din arest joi dimineață. Milionarii au fost readuși la sediul DIICOT. 

Frații Tate, împreună cu complicele lor, printre care o fostă polițistă, au fost aduși joi dimineață la sediul DIICOT pentru continuarea perchezițiilor informatice. Milionarii continuă să susțină faptul că sunt nevinovați, acuzând polițiștii că au plantat probe împotriva lor. De asemenea, ei susțin că nu există nicio victimă în acest dosar. 

„Asta ar trebui să fie povestea la ştiri. Poliţia a fabricat dovezile. Nu există nicio dovadă. Nicio victimă, nimic. Deci trebuie să verificaţi şi să aflaţi de ce fac asta acum”, a spus Tristan Tate.

Frații Tate, din nou la DIICOT

De asemenea, Andrew Tate ținea în mână și de această dată Coranul, cartea sfântă a musulmanilor. Același lucru l-a făcut și la începutul lunii, atunci când a ajuns în fața magistraților de la Curtea de Apel București. Reamintim că Andrew Tate s-a convertit la islam în luna noiembrie a anului 2021. 

Frații Tate au fost scoși din arest joi dimineața. Tristan: Poliția a fabricat dovezile. Nu există nicio victimă!

Andrew și Tristan Tate au fost reținuți de procurori la sfârșitul lunii decembrie 2022. Ei sunt acuzați de constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de persoane și viol. Împreună cu ei, mai sunt implicate în dosar și alte două românce, printre care o fostă polițistă din București, Luana Radu.  

Milionarii mai rămân în arest 30 de zile

Cei patru au fost arestați preventiv pentru 30 de zile. Aceștia au contestat măsura arestului preventiv dată de judecătorii Tribunalului București, dorind să fie liberi. Magistrații Curții de Apel București le-a refuzat solicitarea. Mai mult decât atât, arestul preventiv al acestora a fost prelungit, motiv pentru care, cei patru își vor mai petrece o lună de zile în spatele gratiilor. 

Frații Tate sunt acuzați că ar fi racolat, cazat și exploatat femei, pe care le obligau să creeze materiale pornografice. Ulterior, clipurile video și fotografiile ajungeau pe site-urile de profil, contra-cost. Cele două femei române, printre care o fostă polițistă, le păzeau pe victime, iar dacă acestea refuzau să facă ceva din ceea ce voiau milionarii, complicele acestora le băteau. 

Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.