Este un lucru bine cunoscut faptul că Meghan Markle, soția prințului Harry, nu are o relație bună cu familia sa.

De-a lungul anilor, divergențele cu tatăl său au ieșit la suprafață, iar acest incident a afectat destul de mult imaginea ducesei în presă. Tabloidele din întreaga lume vânează de-a dreptul orice declarație sau informație legată de acest subiect.

Fratele vitreg al lui Meghan a oferit săptămâna trecute câteva declarații legate de relația pe care aceasta o are cu tatăl său. Conform spuselor lui, ducesa nu s-ar fi căsătorit niciodată cu prințul Harry dacă tatăl ei nu ar fi plătit pentru educația și hainele ei sofisticate.

„Sper ca Meghan să ia legătura cu tatăl meu, deși el ar trebui să se aștepte ca acest lucru să nu se întâmple niciodată.”

„Ea trebuie să își amintească că se află în palatul Buckingham alături de Harry datorită tatălui său. El a fost cel care a plătit pentru educația și hainele ei sofisticate. El a ajutat-o să devină femeia excepțională care este și o rog să își dea seama de asta.”

Tatăl ducesei, Thomas Markle Sr. nu are o relație deloc bună cu fiica sa. Anul acesta a divulgat presei o scrisoare privată cu aceasta, care ulterior s-a transformat într-un scandal uriaș, iar Meghan a dat în judecată publicația respectivă.

În ciuda acestor lucruri, fratele ducesei a declarat că tatăl lor și-ar dori să aibă o relație mai apropiată cu fiica sa, în special pentru că nu a avut ocazia să își cunoască niciodată nepotul. De asemenea, familia ei speră ca va reuși să vadă aceste neînțelegeri dintre ei dintr-o altă perspectivă, în special pentru că acum este mamă.