Fratele vedetei a primit în trecut o pedeapsă în închisoare de 6 ani și 11 luni. După o perioadă destul de mare de timp în care a stat în pușcărie, acesta se pregătește să revină în lume.

Flavius a fost condamnat din cauza unei tentative de omor. Inițial, el a primit doar 5 ani după gratii. Însă, după ce victima a fost nevoită să își amputeze un picior, anii de închisoare au crescut la 6 ani și 8 luni.

Flavius Deaconescu a deschis un proces, în care a solicitat să fie eliberat condiționat. Bărbatul care a reprezentat în trecut un pericol, a explicat autorităților că și-a îmbunătățit comportamentul.

Conform celor spuse de atacator, a fost cuminte în pușcărie și a participat la diferite activități educative. Sora lui, Irina Deaconescu îl așteaptă acasă alături de nepoțica lui.

Fratele Irinei Deaconescu se pregătește să iasă din închisoare. A intrat după gratii după ce a mutilat un tânăr și a vrut să-l omoare!
Arhivă personală

Încercări grele pentru familia Deaconescu

Nu au fost de ajuns problemele pe care fratele Irinei le crease deja în trecut. Au urmat și altele. Judecătorii i-au mai dat între timp, o condamnare, pentru tulburarea liniștii publice. Astfel, la cei 6 ani și 8 luni s-au mai adăugat incă 3 luni.

„Aplică pedeapsa cea mai grea de 6 ani și 8 luni la care se adaugă un spor de o treime din totalul celorlalte pedepse stabilite, urmând ca inculpatul să execute o pedeapsă rezultantă de 6 ani și 11 luni, în regim de detenție”, a fost decizia judecătorilor, în cazul lui Flavius Deaconescu.

Flavius Deaconescu, pedeapsa continuă și după gratii

Pentru a se asigura că bărbatul nu va reprezenta o problemă din nou, magistrații au hotărât ca Flavius Deaconescu să aibă restricții și după eliberare. Astfel, el nu o să mai aibă voie în cluburi, restaurante și alte localuri în care poate consuma băuturi alcoolice, după ce va termina facultatea. 

„Aplică inculpatului pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice și de a ocupa o funcţie care implică exercițiul autorităţii de stat, dreptul de a deţine, purta şi folosi orice categorie de arme şi dreptul de a se afla în localuri publice unde se consumă băuturi alcoolice, pe o perioadă de 3 ani”, s-a stabilit în instanță.