Francisca are aproape tot timpul o bună dispoziție care molipsește pe toată lumea și care, cuplată cu vocea ei specială, transformă orice petrecere de nuntă într-un eveniment de cinci stele. Dar cu toate acestea, nu toate nunțile la care cântă sau este invitată să prezinte merg conform planului, iar una în mod special s-a terminat cu un episod „horror” pentru Francisca.

Bătaie și spray paralizant

Cea poreclită Kim Kardashian de România se bucură să urce pe scenă la orice eveniment și, când simte că ea și publicul sunt pe aceeași lungime de undă, uită de oboseala din weekend-urile în care leagă și câte 2-3 petreceri și face spectacol așa cum știe ea mai bine.

Sursa: Social Media

Chiar dacă nu refuză, în general, nicio invitație, Francisca mărturisește că o nuntă anume i-a dat de bănuit încă de la început și, după cum avea să vadă singură mai târziu, aproape nimic nu a decurs conform planului.

„Am mai fost la o nuntă unde am crezut eu că e ceva dubios. S-a întâmplat vara asta. Mie îmi e frică de nunțile unde se cer numai manele și numai dedicații. 

Cea mai ciudată chestie pe care am auzit-o eu vreodată la o nuntă a fost o dedicație la valsul mirilor. Săracii miri nu voiau chestia asta! Mirii erau niște oameni atât de finuți și își doreau să facă valsul pe o piesă deja pregătită, cântată de un artist internațional.

Trebuiau să aibă un moment spectaculos, urcau din podea, și, bineînțeles, n-a mai fost. Au urcat cu artificii, surle, trâmbițe, cu balerini pe lângă ei care învățaseră coregrafia și, în loc să înceapă piesa originală, după două versuri total diferite, se aude <<Sus! A dat 5.000

de euro pentru mirii noștri și pentru nașii mari!>> Săracii oameni au dansat 10 minute și s-au clătinat stânga-dreapta”, a dezvăluit Francisca pentru WOWbiz.ro.

Dedicația și maneaua care au înlocuit tradiționalul dans al mirilor a pălit în comparație cu „spartul petrecerii”. Deși nu este ceva nemaiîntâlnit ca finalul unei nunți să se lase și cu harță între invitații puțin „luați”, nunta prezentată de Francisca s-a terminat cu o bătaie în toată regula, iar cântăreața a rămas și cu un mic „suvenir” din toată afacerea.

Francisca, prinsă în „Triunghiul Bermudelor”

„S-a întâmplat să prezint nunta aia și să stau până la final, când a ieșit cu o mega bătaie și cu spray paralizant! Mă usturau gâtul și ochii!

Soțul meu s-a dus să discute cu mirele și mirele era înconjurat de oameni cu cuțite și cu spray-uri paralizante. Am crezut că o să-l confunde pe al meu cu vreun bodyguard sau luptător. Seara aceea a fost horror și am luat și COVID atunci!”, a mai spus Francisca.

Când își construiește repertoriul pentru nuntă, împreună cu trupa sa de instrumentiști, Francisca preferă să aibă un amestec echilibrat de hituri internaționale și piese pe sufletul românului. Nicio petrecere de nuntă nu poate fi completă, însă, fără dansurile ritmate cu care ridică orice invitat de la masă. Astfel de dedicații pot să vină la pachet și cu situații stânjenitoare, spune Francisca râzând.

„Spre dimineață, îi dau cu Whitney Huston, cu „Ce seară minunată”, cu „Drumurile noastre”, cu „Sărut femeie mâna ta”…la un moment dat, vine la mine, foarte pilit, socrul mare. Era roșu la față, încălzit și descheiat pe jumate la cămașă, cu o pălărioară foarte șucară în cap. Mă ia de încheietura mâinii în care țineam microfonul.

Mă prinde vânjos, ca un bărbat puternic, și îmi zice, uitându-se în ochii mei: <<Fă, cântă o sârbă!>> Se uita când la țâțele mele, când la mine, când la microfon. Mă simțeam prinsă în Triunghiul Bermudelor! Nu știam cum să ies! M-a scos un coleg, băiatul cu acordeonul sau cu trompeta”, le-a spus Francisca jurnaliștilor WOWbiz.