Francesco și Patrizia Paglieri, mama sa au pornit în vara aceasta în aventura vieții lor. Cei doi au știut de la început că nu va fi deloc ușor, dar nu s-au dat bătuți. Francesco și Patrizia au luptat din greu și, drept dovadă, seara trecută au obținut prima lor imunitate. Cei doi concurenți aveau nevoie de astfel de pauză, mai ales că Franci este cel care trage mereu mai mult și o motivează și pe mama lui.

Francesco s-a îndrăgostit de Maria Speranța?

Etapa trecută, imunitatea cea mare a fost câștigată de către Patrizia și Francesco. Nimeni nu se aștepta la asta, ba mai mult, unele echipe deja făceau și glume. Mihai Petre și Cuza își imaginau cum ar decurge o cină romantică între Francesco și Maria Speranța. Cei doi nu au trebuit să își imagineze prea multe, căci totul a devenit realitate. Francesco și Patrizia au mers în locul unde-i aștepta Adriana Trandafir și Maria Speranța, prima echipă imună. Cei patru s-au așezat la masă și au povestit cât de grea a fost cursa. Cele douăe chipe s-au bucurat că stau împreună la masă, în special Patrizia. Mama lui Francesco a spus clar și răspicat că dacă trebuia să stea la masă cu familia Natanticu, nici nu accepta asa ceva.

”Ne-a așteptat o cină foarte frumoasă la terasă”, a spus Franci la testimoniale. Acesta a fost completat imediat de mama sa care nu s-a putut abține: ”Cu o fată foarte frumoasă la masă”, a spus și Patrizia , făcând referire la Maria Speranța.

”Acum a început o poveste de prietenie între mine și Maria, ce o să fie mai târziu… o să vă povestim”, a spus ulterior Francesco Paglieri.

”E bine că la ei s-au cunoscut deja părinții”, a completat Mihai Petre, vizibil amuzat de întreaga situația creată de cele două echipe.