Mihai Rait interpretează rolul lui Dorel din „Las Fierbinți” și reușește să facă senzație. Personajul său este un băiat uneori timid, cu glumele la el și neexperimentat cu relațiile. În viața reală, lucrurile sunt foarte diferite, actorul având o soție frumoasă și un fiu de 4 ani. 

Actorul Mihai Rait și soția sa, Ana Maria formează un cuplu solid dar foarte discret. Nu se știu multe lucruri despre partenera acestuia. Cei doi s-au cunoscut la un spectacol de stand-up comedy, acesta având multe turnee prin țară pentru evenimente. Astfel, și-au dat seama că locuiesc în același bloc și au început o relație.

La distanță de trei luni, o cere în căsătorie, iar de atunci au trecut cinci ani. În 2018 se naște fiul lor, iar, un an mai târziu se căsătoresc, nașii lor fiind Mihai Bobonete și soția sa, Cătălina.

Sursa foto: Social media

Mihai Rait și Ana Maria au mers în vacanță

Mihai Rait a plecat alături de partenera sa într-o vacanță la Madrid, de unde a postat o fotografie cu ei. Fanii au avut parte de o surpriză, mai ales că actorul nu o arată pe soția sa prea des în mediul online. Cei doi se bucură de o vacanță în peninsulă și se distrează de minune.

Partenerii s-au asortat, amândoi fiind îmbrăcați elegant și poartă ochelari de soare. Între ei este o diferență de 14 ani, actorul având 42, în timp de soția sa are 28 de ani, dar se iubesc la nebunie.

Fotografia postată de Mihai Rait i-a încântat pe fanii săi care au adresat multe complimente. Nașul lor și colegul de platou, Mihai Bobonete nu a lipsit din peisaj. Acesta i-a adresat un comentariu foarte hilar, făcând referire la ochelarii săi de firmă.

,,Hala Traian! Când erai în țară purtai numa ocelari de vedere, acum la Madrid porți Raiban ultima ediție! Ai uitat de une ai plecat!”, i-a scris Mihai Bobonete.

Actorul nu s-a putut abține și i-a răspuns cu o replică plină cu umor care i-a făcut și pe internauți să râdă.

,,Nu înțeleg româna, sunt in Italia la Madrid”, a fost răspunsul plin de amuzante al lui Mihai Rait.