Reclamă
Reclamă

O fotografie cu patru polițiști români a devenit virală pe grupurile de trafic din Cluj, după ce agenții au fost surprinși stând la pândă cu radarul, ascunși după gard. Conform unor surse din Poliție, întâmplarea ar fi una mai veche, dar imaginea a fost publicată pe rețelele sociale miercuri și a stârnit un val de reacții printre internauți.

În fotografia publicată miercuri, pe un grup de trafic din Cluj, se pot observa cei patru polițiști ascunși după un gard, pentru a nu fi observați de șoferi. Unul dintre ei are aparatul radar îndreptat spre șosea, cu scopul de a-i prinde pe șoferii care depășesc limitele de viteză.

Polițiștii au fost surprinși de un șofer, martor la moment. Întâmplarea, spun surse Digi24 din Poliție, ar fi avut loc mai demult, însă abia acum, odată cu publicarea imaginii pe internet, a devenit virală.

Reclamă

Postarea a adunat o serie de comentarii. În timp ce unii utilizatori s-au amuzat, alții s-au declarat nemulțumiți de comportamentul agenților:

„De-a râsul-plânsul!” a comentat cineva.

„Stau la ofsaid!” s-a amuzat un domn.

„După gard, ca hoții!” a concluzionat unul dintre internauți.

„Foarte bine, trebuie protecție maximă,” e de părere altcineva.

„Sunt și ei oameni… Stau la umbra gardului, pe vreme de caniculă,” a comentat, ironic, altcineva.

Reclamă
Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro