Fotografia din România a ajuns în Washington Post. Vezi ce conține

Imagine cu Scoala Gimnaziala nr.194 din Bucuresti, luni, 25 mai 2020. in urma instituirii starii de alerta, Ministerul Educatiei si Ministerul Sanatatii au dat un ordin comun in care se spune ca in unitatile de invatamant "nu este permis accesul persoanelor a caror temperatura corporala, masurata la intrarea in incinta, depaseste 37,3 grade Celsius”. ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO

Fotografia care a ajuns în ziarele americanilor recent este realizată în țară noastră, chiar în capitală.Prestigioasă publicație Washington Post a inclus-o chiar într-un top săptămânal, considerându-o de excepție. Fotografia este realizată chiar în curtea Școlii Gimnaziale Marin Sorescu, nr 194 din București.

Fotografia redă o pictură inedită

Fotografia areciata de americani redă o pictură inedită realizată pe clădirea școlii bucureștene.Această ilustrează un astronaut încojurat de numeroase planete, având o culoare uimitoare de albastru electric. Pe lângă acestea, pe pereții exteriori ai Școlii Gimnaziale nr 194 sunt pictate și două icoane. Impresionantă ilustrație a fost realizată anul trecut, lucrarea fiind realizată de către fotoreporterul Andreea Alexandru în luna mai. Fotografia a fost făcută recent, chiar în ziua în care reprezentanții Primăriei Sectorului 4 erau prezenți în liceu. Conform procedurilor, aceștia prezentau măsurile luate de autorități pentru protecția elevilor și a profesorilor. Discuțiile vizau în principiu perioada de desfășurare a examenelor naționale. Conform directoarei  Şcolii 194 din Sectorul 4 al Capitalei, Lucia Minchevici. Au urmat consultările cu echipa administrativă a școlii, iar ulterior picturile au fost realizate.

”Lucrarea s-a derulat pe parcusul vacanţei de vară din 2019, după ce am terminat cu examenele naţionale. S-a lucrat mai mult pe timpul nopţii, pentru că artiştii mai aveau vernisaje, expoziţii. În aproximativ două luni de zile au terminat. Totul a fost finalizat la termen, în septembrie 2019”, a declarat directoarea scolii.

Fotografia Scolii din Bucuresti a facut inconjorul lumii Fotografia poate fi interpretata ca o incurajare a elevilor de a fi curiosi in a explora mediul. Totodata, icoanele au rolul de a-i indemna pe acestia si sa creada in Dumnezeu in drumul lor spre succes.

”Desenele exterioare îi invită pe elevi să fie curajoşi, să exploreze spațiul, dar în aceeași măsură și pe sine, să îndrăznească să se avânte pe anevoiosul şi incitantul drum al cunoaşterii lumii şi al propriului univers. Spaţiul să le fie utima frontieră, aşa ne invită acest decor, ce aminteşte de celebrul film Star Trek”, a afirmat directoarea, care este profesoară de Limba Română.

Competiții de Tenis Sursa foto: Digi24

Când s-ar putea relua competițiile de tenis? Ce planuri au oficialii

Zodia care dă lovitura în iunie! Va face bani grei!