După o perioadă dificilă în care au fost nevoiți să facă față problemelor de sănătate ale lui Viorel Lis și dificultăților financiare, cuplul format din Oana și Viorel Lis pare că a găsit un motiv de bucurie în timpul sărbătorilor.

Viorel Lis, fost primar al Capitalei și în vârstă de 79 de ani, a trecut printr-o stare foarte gravă de sănătate anul trecut, iar soția sa, Oana Lis, a fost mereu alături de el, ajutându-l în lupta cu bolile. Cu toate acestea, eforturile depuse de Oana în îngrijirea soțului său au dat roade și au dus la o îmbunătățire semnificativă a stării de sănătate a lui Viorel Lis.

Pentru a sărbători această îmbunătățire și pentru a-i face o surpriză plăcută soțului său, Oana Lis l-a dus într-un cazinou.

Fotografia care a stârnit reacții în mediul online

În timpul vizitei lor la cazinou, Oana Lis a avut inițiativa de a-i face o fotografie soțului său în timp ce acesta juca la aparate. Fotografia surprindea momentul în care Viorel Lis își testa norocul și amintește de vremurile de odinioară, când se simțea bine și era sănătos.

Impresionată de energia și bucuria de viață pe care Viorel Lis le emana în acel moment, Oana Lis a considerat că merită să immortalizeze acest moment într-o imagine și să o împărtășească cu prietenii și fanii săi de pe rețelele de socializare.

“ Minuni de sărbători”, a scris Oana Lis la descrierea fotografiei.

Reacții împărțite în mediul online

Imediat după ce Oana Lis a postat fotografia cu Viorel Lis la cazinou, reacțiile nu au întârziat să apară în secțiunea de comentarii. Există persoane care au criticat-o pe Oana Lis pentru decizia de a-l aduce pe soțul său într-un astfel de loc, considerând că ar fi fost mai bine să se concentreze pe tratamentul și îngrijirea acestuia.

Pe de altă parte, alți oameni au înțeles intenția Oanei de a-i face o bucurie soțului său bolnav și au încurajat această acțiune.