Michael Jackson, supranumit regele muzicii pop, ar fi împlinit pe 29 august vârsta de 65 de ani.

Megastarul s-a stins mult prea devreme din viață, însă trăiește veșnic în inimile fanilor săi. Iar cu ajutorul inteligenții artificiale, i-a fost adus și un omagiu extraordinar: un portret adus în prezent al celui care a schimbat pentru totdeauna istoria muzicii.

Uimitor! Cum ar fi arătat Michael Jackson astăzi

Au trecut 15 ani de când Michael Jackson, unul dintre cei mai iubiți și celebri artiști din toate timpurile, s-a stins din viață. Moartea sa, venită mult prea devreme, pe când avea doar 50 de ani, a lăsat milioane de oameni în stare de șoc. Nimeni nu a putut să creadă că regele muzicii pop nu mai este printre noi.

În data de 29 august, Michael ar fi împlinit 65 de ani. Vârstă pe care nu a mai apucat-o, după ce s-a stins brusc în urma unei supradoze cu profol, un anestezic foarte puternic. Cel care i-a administrat substanța a fost chiar medicul său, care îl trata la domiciliul pe artistul iubit de o lume întreagă.

Au urmat apoi ani de întrebări și teorii legale de moartea megastarului. Mulți spun că Michael este încă în viață și că și-a înscenat propria moarte deoarece nu mai suporta celebritatea. Alții vorbesc despre o sinucidere, deoarce în ultima perioadă era tot mai retras și nu mai activa pe plan profesional.

Uimitor! Cum ar fi arătat Michael Jackson astăzi

În realitate însă, Michael era destul de bolnav și avea nevoie de îngrijrii medicale permanente. Trecerea lui în neființă a provocat multă durere fanilor săi, care au sperat până în ultimul moment că regele este încă în viață.

15 ani mai târziu, cei care l-au iubit pe Michael Jackson au șansa să-l mai vadă o dată. Un portret realizat cu ajutorul inteligentei artificiale arată cum ar fi arătat artistul la vârsta de 65 de ani, pe care ar fi împlinit-o la finalul acestei veri.

În imaginile digitale, regele pop este același, însă semnele de îmbătrânire sunt vizibile pe chipul său. Cu chipul alb, culoare pe care o avea din cauza bolii de piele cu care fusese diagnosticat, cu parul negru până la umeri, ondulat, și cu aceeași privire caldă cu care reușea negreșit să aducă de fiecare data bucurie în suflete oamenilor.