Brigitte Pastramă este mereu în atenția publicului, însă foarte puțin știu cât de frumoasă este sora ei. Mai mult decât atât, ea arată atât de bine încât ai putea pune pariu că este model. Însă nu este nici pe departe așa.

Reclamă

Cine este Cristina, sora lui Brigitte Pastramă

Cristina a ales cu totul alt drum, spre deosebire de mai sora ei Brigitte Pastramă este celebră în România. Ea ales să aibă o viață discretă.

Reclamă

Ea s-a mutat de mai mulți ani în Elveția unde locuiește alături de un milionar. Cristina Szeifert are parte de o viață ca în filme. Mai ales că bărbatul cu care se iubește se asigură că îi îndeplinește absolut toate dorințele.

Deși ar fi putut deveni oricând model, iar mărturie stau pozele postate pe rețelele de socializare. Ea ales un alt job și anume, psiholog. Mai mult decât atât este foarte pasionată de artă și de pictură și chiar a reușit în ultimii ani să-și creeze propria colecție de tablouri.

Și în timp ce Brigitte a ales să investească în imobiliare, spre deosebire de sora ei,  Cristina a ales să facă investiții în domeniul automobilelor de lux.

Ea are succes atât în viața profesională, dar și în cea personală. Ea trăiește o poveste de dragoste alături de un elvețian. Bărbatul  locuiește la Londra și lucrează în domeniul bancar. Iar atunci când nu sunt la Londra, cei doi merg în destinații de lux, precum: Saint- Tropez, Portofino, Cipru, Dubai, Mauritius și așa mai departe.

Potrivit informațiilor de pe site-ul personal, Cristina Szeifert a ales psihologia inspirată fiind de mama ei.

,,Călătoria mea în psihologie a fost inspirată de mama mea, care este o figură semnificativă în viața și cariera mea, practicând la fel. Progresul meu în carieră a fost prilejuit prin alegerea pe care am considerat-o practică, afirmativă și simplă în căutarea de a-mi revoluționa viața”, este descrierea care apare pe site-ul Cristinei.