Soția lui Adrian Mutu, Sandra, nu stă degeaba nici acum! Aceasta și-a etalat formele într-o ținută de sport extrem de sexy. Adrian Mutu se mândrește cu o asemenea soție care este ”țiplă” din cap până în picioare.

Jucătorul de fotbal, Adrian Mutu, are o soție cu un aspect fizic de invidiat și niște forme pe care multe femei și le-ar dori, dovadă că se întreține din greu și face eforturi, chiar și pe balcon, să fie în formă maximă.

În ciuda faptului că sălile de sport sunt închise, Sandra Mutu găsește soluții rapid și foarte eficiente la această problemă. Se pare că balconul este un loc numai bun nu doar pentru activitate fizică, dar și pentru a face fotografii. Fanii au fost hipnotizați de frumsețea Sandrei, astfel că acest lucru se vede clar în numărul de like-uri pe care l-a primit de la fani.

Cu ce se ocup Consuelo, fost soție a lui Adrian Mutu?

Consuelo a reușit să își pună pe picioare propria agenție imobiliară. Aceasta are ca ocupație vânzarea unor proprietăți extrem de luxoase de pe malul Caraibelor. Acestea au un preț de minim 1 milion de dolari. Se pare că fosta soție a lui Adrian Mutu o duce din ce în ce mai bine și câștigă bani frumoși din propria afacere. Se pare că aceasta s-a apucat și de actorie, apărând deja în două pelicule.